![]() |
Zarabianie przez internet, a opinia Waszych rówieśników - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie przez internet, a opinia Waszych rówieśników (/Temat-Zarabianie-przez-internet-a-opinia-Waszych-rowiesnikow-52544) |
RE: Zarabianie przez internet, a opinia Waszych rówieśników - studziak - 20-10-2012 17:35 W moim przypadku nikt nie wierzy w to, że internet może być źródłem dochodów. Pokazałem im swoją pierwszą skromną wypłatę 15zł i zmienili zdanie ![]() RE: Zarabianie przez internet, a opinia Waszych rówieśników - MrocznyKILL - 01-11-2012 13:50 Standard jak i u większości nie wierzą w takie rzeczy :/ a po pokazaniu dowodów wypłaty ( w tamtym czasie miałem około 120 zł na miesiąc ) uznali że to grosze a gdyby zobaczyć im w portfel wiele więcej by nie znalazł ![]() RE: Zarabianie przez internet, a opinia Waszych rówieśników - Kabajana - 01-11-2012 13:55 U mnie nie wierzyli, łącznie zarobione ponad 2k, to zaczynają wierzyć po okazaniu dowodów ![]() Rodzice dają 50zł kieszonkowego na miesiąc i się chwalą zarobkam i ![]() RE: Zarabianie przez internet, a opinia Waszych rówieśników - bios - 01-11-2012 13:56 Mi też nie wierzą, ale jak mówię ojcu skąd mam kasę(ze strony) to nic nie mówi... Dla niego zarabianie w necie to black hat ![]() RE: Zarabianie przez internet, a opinia Waszych rówieśników - patyk339 - 01-11-2012 14:10 bios: ![]() ![]() Mi uwierzyli kiedy coś kupiłem za tą kasę ![]() RE: Zarabianie przez internet, a opinia Waszych rówieśników - surfer0700 - 01-11-2012 14:37 Rówieśnicy to pół biedy... Zwróćcie uwagę na zachowanie części użytkowników tego serwisu. Co w galerii pojawi się jakiś dowód wypłaty, to wraz z Nim dochodzi masa durnych komentarzy, że to scam, że to nie możliwe, że przez internet nie da się zarabiać. To jest tragiczne. RE: Zarabianie przez internet, a opinia Waszych rówieśników - _Brutus - 03-11-2012 12:58 surfer0700, mniej konkurencji ![]() RE: Zarabianie przez internet, a opinia Waszych rówieśników - kleomenes - 03-11-2012 13:07 Znajomi też kombinują więc raczej optymistycznie podchodzą do zarabiania przez neta. Ja przede wszystkim muszę starszemu udowodnić że jednak da się zarobić pieniądze nie pracując "fizycznie" ![]() ![]() RE: Zarabianie przez internet, a opinia Waszych rówieśników - ther - 04-11-2012 21:32 Z jednego z PP mam zarobki na poziomie 2k $ w tym roku. Troche niechcący - tak wyszło. Dla sporej grupy społeczeństwa to prawie 25% rocznych zarobków. Ale jak ludziom o tym mówię, to wolą uciekać niż posłuchać. Nawet moja druga połówka za temat mojego "nowego projektu" wypowiada się, że nie da się w sieci. A ja właśnie chcę zbudować coś, co w pasywny spsób będzie przynosić kilkaset PLN miesięcznie ![]() Tyle, że trzeba wiedzeić co to jest pasywny dochód, jak działa sieć, jak się reklamować itp. RE: Zarabianie przez internet, a opinia Waszych rówieśników - mykk - 23-05-2013 17:16 znajomi mówią że tylko marnuje czas ![]() ale ja uważam że warto trochę czasu poświęcić i zarobić te parę groszy zamiast siedzieć tępo na "fejsubku" i nic nie robić ![]() |