![]() |
Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł (/Temat-Zarabianie-kasy-na-pokerze-BEZ-WPLACANIA-WLASNYCH-SRODKOW-dowody-wyplat-na-3-800zl-40366) |
RE: PORADNIK - jak zarabiać dużą kasę na pokerze nie wpłacając ŻADNYCH WŁASNYCH PIENIĘDZY - Avalanh - 13-02-2012 15:23 To ten sam status ![]() RE: PORADNIK - jak zarabiać dużą kasę na pokerze nie wpłacając ŻADNYCH WŁASNYCH PIENIĘDZY - patyk339 - 13-02-2012 15:53 Zarejestrowałem się na tym. Cholernie dużo tych zasad do robienia quizu już 3 raz będę do niego podchodził. RE: PORADNIK - jak zarabiać dużą kasę na pokerze nie wpłacając ŻADNYCH WŁASNYCH PIENIĘDZY - KarmazynowyPirat - 16-02-2012 16:51 yzier, musisz mieć 100pkt na pokerstraqtegy.com. Ile ich masz możesz sprawdzić na stronie głownej, gdy po zalogowaniu się u góry po lewej masz swój profil i tam takie mało widoczne "Lifetime Strategypoints: (liczba)" i ta liczba to Twoje punkty. Avalanh, znów wprowadzasz ludzi w błąd, status nie ma nic do tego. RE: Zarabianie dużej kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłaty na - KarmazynowyPirat - 16-02-2012 18:16 Dodałem kolejny świeżutki dowód wypłaty, można zobaczyć w pierwszym poście tego tematu. RE: Zarabianie dużej kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłaty na - lolo12 - 16-02-2012 19:00 No no ładnie Ci to idzie. Nic tylko pogratulować. RE: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - yizer - 16-02-2012 23:39 Dzięki za odpowiedź ![]() Półmetek jest tylko jeszcze dozbierać do 50$ bo troszkę przegrałem ![]() RE: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - yizer - 17-02-2012 12:05 Dzisiaj tak pogrzebałem troszkę w programie na roomie PartyPoker i dojrzałem zakładkę "zakłady". Jeżeli ktoś ma 18 lat, zrobił quiz na 50$ może je zainwestować w zakłady. Łatwy zarobek, stawki bardzo dobre. Na mecz LM Bayern Leverkusen - FC Barcelona stawka na wygraną Barcelony była x1.60 czyli jak postawiliśmy 10$ wygrywamy 16$ ![]() Potrzebne jest 18 lat, dlaczego? Ponieważ jeżeli chcemy założyć konto na PartyBets (zakłady) musimy wysłać im swój dowód tożsamości, inaczej nie będziemy mogli przesłać tych 50$ na konto PartyBets. Pozdrawiam ![]() RE: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - Danielo1991 - 17-02-2012 14:37 Zarobił ktos na tym legalna kase ? Czy to ściema ? RE: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - yizer - 17-02-2012 15:06 Jak widzisz KarmazynowyPirat zarabia na chyba samym pokerze duże sumy (jak dla mnie). RE: Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł - Qhta - 17-02-2012 21:51 żeby wygrać trzeba grać a żeby grać to trzeba umieć , mój cały dwudniowy wysiłek poszedł na marne bo przegrałem wszytko , tak że info dla świeżych ze nie wystarczy się zarejestrować... |