Poradnik Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp (/Temat-Zarabianie-na-donkeymails-no-minimum-i-innych-zagranicznych-ptp-155266) |
RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - Kiniek - 18-03-2018 14:03 Nie umiem tego stwierdzić, ale zalicza sprawnie. A dobry link promujesz? RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - zbyszek - 18-03-2018 19:43 No-minimum nie akceptuje bitcomine ? Chyba ze nie dowidze ? RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - Kiniek - 18-03-2018 19:52 Hmm, no to trzeba będzie w takim razie pozgłaszać do administracji strony do akceptacji... już ticketa im wysłałem . I tak, nie zalicza wejść za 30pkt, jednakże ilość 10pkt rekompensuje tą niedogodność . Wrzuciłem pierwszą partię stronek (wczoraj niestety odpowiedzi od supportu nie dostałem, więc nic się nie pojawiło ), dostałem też potwierdzenie od adm. że dozwolone strony są takie same na donkeymails i no-minimum. Więc jeżeli rzuci wam się w oczy brak czegoś zgłaszajcie to. Co do listy, jeżeli pojawią się jakieś pytania albo uwagi, bądź propozycje poprawienia jej jakości też proszę o informację . RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - Joker7777 - 19-03-2018 17:35 Czyli generalnie kupujemy 10 sekundowe wejścia ? w 30 nie ma sie co bawić? Czy może fixed ads ? Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - Gawronix - 19-03-2018 19:59 10 sec Sent from my SM-J730F using Tapatalk RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - Kiniek - 19-03-2018 22:34 Interesują nas wejścia 10 sekundowe bo spełniają wymogi ptp oraz mamy ich 2x więcej niż 30 sekundowych w tej samej cenie. A co do 30 sekundowych to może źle się wyraziłem... Chodziło mi o to, że bot nie jest w stanie obejrzeć tych 30 sekundowych reklam i naliczyć nam za nie premii . RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - pilonek - 19-03-2018 22:52 zarabiacie na tym chociaż 10pln na msc ? ja oferuję za udostępnienie donkeya mi pod promowanie 10/msc RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - Kiniek - 19-03-2018 23:38 Poradnik pojawił się ledwie tydzień temu, więc ciężko tu mówić o podsumowaniu miesiąca . Zwłaszcza, że prace nad nim wciąż trwają . A ty zarobiłeś już na pożyczaniu kont z osiołka ? RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - zarobki11 - 20-03-2018 00:01 Ja mam już na donkeymails około 2,41 dolara z tej metody w 5 dni RE: Zarabianie na donkeymails, no-minimum i innych zagranicznych ptp - Kiniek - 20-03-2018 00:30 Mowa o poradniku czy tej metodzie którą stosuje pilonek ? No właśnie... a może niech pochwalą się swoimi efektami ci którzy korzystają z poradnika. Ciekaw jestem waszych wyników ! |