![]() |
Żyć, by być kimś - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Żyć, by być kimś (/Temat-Zyc-by-byc-kims-149798) |
RE: Zaczynamy Zarabiać i Zdobywać wiedzę. - shf - 20-11-2017 01:10 Te 700 uu co miałeś na ML to też poprzez spamik czy jakies SEO ? ![]() Zaczynamy Zarabiać i Zdobywać wiedzę. - tomek7912 - 20-11-2017 12:00 Coraz lepiej ![]() RE: Zaczynamy Zarabiać i Zdobywać wiedzę. - Adixx - 20-11-2017 14:07 (20-11-2017 00:27)broofie napisał(a): Fajny i bardzo przyjemny dziennik. Nawet nie wiem czemu dopiero teraz na niego wpadlem. Dzięki. ![]() Na ten moment jest to głównie spam, ale powoli pojawiają mi się jakieś wyświetlenia z wyszukiwarek. ![]() (20-11-2017 01:10)shf napisał(a): Te 700 uu co miałeś na ML to też poprzez spamik czy jakies SEO ? 700 uu, też głównie spam. ![]() (20-11-2017 12:00)tomek7912 napisał(a): Coraz lepiej Jednoniszowe, póki co nie czuję pomysłowości do czegoś innego, ale postawie w tym tygodniu stronę pod coś zupełnie innego. - Już sam się przekonałem że czasami lepiej jest działać bez pomysłu, niż myśleć w nieskończoność i nic nie robić. ![]() RE: Zaczynamy Zarabiać i Zdobywać wiedzę. - Adixx - 03-12-2017 18:05 Dzień 96-110
(20.11.2017 - 03.12.2017) Opis: Może na początku powiem że w zeszłym tygodniu nie wrzuciłem żadnego podsumowania z tygodnia, bo po prostu mi się nie chciało. ![]() Ponieważ jest to po części związane z zarabianiem, to wspomnę o tym. Od prawie miesiąca codziennie biorę D3+K2, Ashwagandhe i Omega 3, po 2 tygodniach czuję że się o wiele lepiej myśli jak i zapamiętuję, ale czasami łapią mocne "zawieszki". Ale tak poza tym to mocno polecam. ![]() Już parę razy wspominałem że chcę wykupić dostęp do grupy Get Paid 2.0. W Końcu to się stało i wykupiłem dostęp do tej grupy. Jestem już w połowie "lektury" no i nie zawiodłem się, jest to naprawdę spory zastrzyk przydatnej wiedzy dla osoby początkującej, takiej jak ja. Jeśli ktoś jeszcze zwleka z zakupem, to niech śmiało wykupuje dostęp do grupy. Tylko muszę jeszcze wspomnieć jedną rzecz odnośnie tego zakupu, jeśli ktoś szuka gotowych rozwiązań i pomysłów na zarobek, to niech lepiej nie kupuje dostępu do tej grupy, bo się zawiedzie i tylko straci pieniądze. ![]() Ale w skrócie, dla mnie zakup jak najbardziej na +. ![]() PPI: Jeśli chodzi o PPI dla Polski to odpuszczam, są to zbyt małe stawki, a pewnie ruch można wykorzystać w lepszy sposób niż instalacje po 6-9 centów. ![]() Statystyki z PPI: ![]() Wypłata z PPI: Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Suby: W Związku z tym że odpuszczam z PPI, to znowu spróbowałem z Subami. Póki co nie spinam się z tym, powoli testuję co lepiej konwertuje itp. Na początku spróbowałem na Sun Lead, w sumie głównie ze względu na to że są tam odnowienia 4 razy w tygodniu. Na testowanie dałem sobie 4 dni, niestety zero efektów (korzystałem z Content Lockera). ![]() Aktualnie testuje MyLead, no i w końcu zaczyna coś wpadać. ![]() Na dniach będę pracować nad konwersją, bo jest straszna. ![]() ![]() G2A: Strony mam podpięte pod ciasteczka z G2A, powoli zaczyna tam coś wpadać co jakiś czas. ![]() ![]() Podsumowując: Nie jest źle, cały czas coś idzie do przodu, teraz mam plan polecieć konkretniej aż do świąt, a potem dać sobie troszkę luzu żeby się nie wypalić. ![]() Dzisiejszy Film Dzisiaj wrzucam coś co nie jest związane z zarabianiem, nie samą kasą człowiek żyje. Polecam, super motywuje przed treningiem. ![]() RE: Zaczynamy Zarabiać i Zdobywać wiedzę. - kochamkesz - 03-12-2017 18:18 Zyzz, on mnie również ostro motywuje, był bardzo pozytywnie pierdolni*tym gościem. Szkoda, że tak szybko skończył... a wystarczyło nie mieszać prochów i hektolitrów alkoholu z maprawdę mocnymi cyklami. Co do dziennika to powodzenia ! RE: Zaczynamy Zarabiać i Zdobywać wiedzę. - Adixx - 11-12-2017 21:50 Dzień 111-116
(03.12.2017 - 10.12.2017) Opis: Stwierdziłem że będę sobie dawał tygodniowe cele odnośnie zarobków. Wpadłem na ten pomysł z tego względu że ostatnio coraz bardziej mi się nie chcę do czegoś zabierać, myślę że takie tygodniowe cele powinny chociaż trochę temu zaradzić. ![]() CEL NA PRZYSZŁY TYDZIEŃ: 30 zł (tylko suby) Akcje: Jeden dzień porobiłem akcje na zamkniętym serwisie, bo była fajna akcja z dużym limitem. ![]() Zlecona wypłata z tego dnia: ![]() Suby: W Tym tygodniu zwolniłem z Subami i w już widzę ze popełniłem błąd, patrzałem tylko czy nie wlatują jakieś leady, przez co nic prawie nie robiłem, - byłem za bardzo zajarany tym że udaję mi się coś zdobywać z Subów. ![]() Statystyki z ostatni 7 dni: ![]() Poza tym zleciłem sobie już pierwszą wypłatę z MyLead. ![]() ![]() Dzisiejszy Film RE: Zaczynamy Zarabiać i Zdobywać wiedzę. - WhiteNigga - 11-12-2017 22:33 (03-12-2017 18:05)Adixx napisał(a): Dzisiejszy Film Motywować ma koleś na sterydach i który zmarł przez sterydy? ![]() RE: Zaczynamy Zarabiać i Zdobywać wiedzę. - Adaalbert - 12-12-2017 19:52 Fajny dziennik ale na typa z sukces.pl nie mogę patrzeć ![]() RE: Zaczynamy Zarabiać i Zdobywać wiedzę. - Adixx - 12-12-2017 23:40 (11-12-2017 22:33)WhiteNigga napisał(a): Motywować ma koleś na sterydach i który zmarł przez sterydy? Czemu nie? - Każdego motywuje co innego. ![]() (12-12-2017 19:52)Adaalbert napisał(a): Fajny dziennik ale na typa z sukces.pl nie mogę patrzeć Dzięki, a jak tak przejrzałem dziennik to chyba faktycznie za dużo go tutaj. ![]() RE: Zaczynamy Zarabiać i Zdobywać wiedzę. - kochamkesz - 13-12-2017 07:49 (11-12-2017 22:33)WhiteNigga napisał(a):(03-12-2017 18:05)Adixx napisał(a): Dzisiejszy Film Zmarł nie przez sterydy, a przez swoją głupotę mieszając małe co nie co. Jego brat ma się dobrze i jakoś nie wykitował. Nie wspominając o Arnim, który ma 70kę, jest forma, no ale w czasach świetności raczej na sucho nie było tylko dobry sok leciał.... |