Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
ClickaWin.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: ClickaWin.pl (/Temat-ClickaWin-pl-136948)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: ClickaWin.pl - PremAccHack - 13-08-2016 19:06

Spaleni admin powinien zbanowac autorów i temat do kosza

RE: ClickaWin.pl - Na 5tyk - 13-08-2016 19:12

PremAccHack - tak, masz racje :|, ale nawiązując do tematu. Chcieliśmy tutaj przedstawić program partnerski umożliwiający zarabianie, a nie jako serwis zarobkowy...

RE: ClickaWin.pl - Ascoran - 13-08-2016 19:14

https://scr.hu/aKJnao
słabo słabo...

RE: ClickaWin.pl - bolo9797 - 13-08-2016 19:14

(13-08-2016 19:12)Na 5tyk napisał(a):  PremAccHack - tak, masz racje :|, ale nawiązując do tematu. Chcieliśmy tutaj przedstawić program partnerski umożliwiający zarabianie, a nie jako serwis zarobkowy...
Aha, czyli rozumiem ze to jest ala za10groszy, czyli tylko polecajacy i serwis zarabia? Skoro tak to w pierwszym poscie polecieliscie w chu**m oraz % jest strasznie niski.

RE: ClickaWin.pl - Na 5tyk - 13-08-2016 19:16

(13-08-2016 19:14)Ascoran napisał(a):  https://scr.hu/aKJnao
słabo słabo...
Już działa.

(13-08-2016 19:14)bolo9797 napisał(a):  
(13-08-2016 19:12)Na 5tyk napisał(a):  PremAccHack - tak, masz racje :|, ale nawiązując do tematu. Chcieliśmy tutaj przedstawić program partnerski umożliwiający zarabianie, a nie jako serwis zarobkowy...
Aha, czyli rozumiem ze to jest ala za10groszy, czyli tylko polecajacy i serwis zarabia? Skoro tak to w pierwszym poscie polecieliscie w chu**m oraz % jest strasznie niski.
Gdyby serwis był ala za10groszy, trafisz itp. To nikt by nie wypłacił :|
W dodatku % jest mały, bo serwis dopiero startuje. W przyszłości pewnie zwiększymy.

RE: ClickaWin.pl - Kleju93 - 13-08-2016 19:28

Na 5tyk, usuń proszę moje konta z serwisu... na pewno je znajdziesz (założone prawie jedno po drugim) - sztuk 3 z niemieckiego IP Big Grin

RE: ClickaWin.pl - jarunioo7 - 13-08-2016 19:29

A ja coś czuje, że każdy wbił tutaj tylko po to żeby zagrać w grę i ewentualnie coś zarobić Jerk2

RE: ClickaWin.pl - ClassAxion - 13-08-2016 20:09

(13-08-2016 18:56)Na 5tyk napisał(a):  Eh... Chciałbym teraz przeprosić za wprowadzenie w błąd. W systemie gry "Literówka" był błąd, który nie sprawdzał czy odpowiedź jest prawidłowa czy błędna. Gdy byłem w trasie (trochę kilometrów dzisiaj narobiłem, a za jakieś 1h znowu w trase) byłem przekonany, że zrobiłem sprawdzanie, a teraz sprawdzając kod zobaczyłem, że tego nie ma.
Wcześniej ludzie wygrywali nawet gdy zaznaczyli błędną odpowiedź.

Szukanie gry za szybkie? To chyba nie jest wada Smile

Jednak zostało już to naprawione. W ramach rekompensaty voucher na 1zł - bijcieStyka
bekabekabeka to się uśmiałem, ja też na mojej stronie wprowadziłem logowanie ale zapomniałem/zrobiłem literówkę i danych przy logowaniu nie sprawdzało Lol

Tak, za szybkie szukanie gry a raczej drugiego, "urojonego", gracza jest wadą ponieważ jest to NIE REALNE czyli po prostu jest OSZUSTWEM.

/edit
@[bolo9797] co ty za bajki opowiadasz, przecież "Oferowane na portalu rywalizacje nie są grami losowymi [...]"

/edit 2
Mam wam jeszcze dużo rzeczy do powiedzenia, kto wie.. może nawet udostępnię małą niespodziankę i wtedy każdy zobaczy że wasza strona to random(); Ale to dopiero jutro rano.

RE: ClickaWin.pl - Hybrid1990 - 13-08-2016 20:51

(13-08-2016 19:12)Na 5tyk napisał(a):  Chcieliśmy tutaj przedstawić program partnerski umożliwiający zarabianie, a nie jako serwis zarobkowy...

przecież w pierwszym poście przedstawiacie jako to i to
skąd taka nagła zmiana zdania ? Jerk2

RE: ClickaWin.pl - Juhas - 13-08-2016 20:58

Nieważne za ile gram i tak dobierze mi przeciwnika Smile