![]() |
"RevShare" - czym są a czym nie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: "RevShare" - czym są a czym nie. (/Temat-RevShare-czym-sa-a-czym-nie-134708) |
RE: "RevShare" - czym są a czym nie. - mysc - 25-07-2016 11:45 Temat zamilkł, natomiast "bajki" na temat stabilności pozostały i wciąż są powtarzane. W związku z czym zachęcam do przeczytania dwóch wpisów (w takiej kolejności) : 1) Multi Level Marketing vs Piramida Finansowa 2) MXRevshare jako przykład piramidy finansowej Jestem gotowy na "hejty", zdaniem niektórych, ewidentnie przemawia przeze mnie zazdrość ![]() Swoją drogą, "artykuł" o MXR już wczoraj pobił rekord wejść na bloga ![]() ![]() . RE: "RevShare" - czym są a czym nie. - Fallriv - 25-07-2016 12:46 mysc, jesteś spoko gościem i sam byłem u Ciebie w grupie SUBSMS, bo dobrze mentorowałeś, ale troszkę teraz poleciałeś po bandzie ![]() Krytykujesz Revshare, a sam promujesz naciąganie ludzi na drogie SMSy... strasznie niski poziom marketingu, próbujesz się wybić na hejcie innego sposobu zarobku, który teraz jest popularny i nałapać sobie refów i sprzedać trochę poradników. Słabe to, nie spodziewałem się po Tobie takiego zagrania. RE: "RevShare" - czym są a czym nie. - jarunioo7 - 25-07-2016 13:42 Wybić? ![]() ![]() ![]() To jest normalne promowanie? @[full2000] poznajesz? A ostatnio pisałeś, że wszędzie informujesz, że inwestycje niosą ze sobą pewne ryzyko i żeby wpłacać tyle ile jest się w stanie stracić. Gdzie na tej stronie jest taka informacja? ![]() Będę miał comiesięczną wypłatę 1000 $ jak miesięcznie będę inwestował 10$ ? Musze sie poważnie zastanowić czemu jeszcze w ten serwis nie zainwestowałem ![]() Ślinicie się jak tylko ktoś doda temat, że zainwestowałby pieniądze w jakiś biznes i prześcigacie się w postach, w których każdy oferuje pomoc za reffa. To wy się próbujecie na siłe wybić tam gdzie was nie chcą. Macie dział HYIP i tam sobie spamujcie ile chcecie. RE: "RevShare" - czym są a czym nie. - Fallriv - 25-07-2016 15:19 Landing Page zawsze ma szumne hasła i ma przyciągnąć klienta, ważniejsze jest co później w mailingu i filmikach ludzie dostają - jeśli bardziej rozbudowane informacje i wspomina się o ryzyku, to ja nie widzę tutaj problemu. Tak samo jak Wy nie widzicie problemu w ledwo widocznej stopce z kosztami SUB SMS ![]() Na tym polega marketing, trzeba klient przyciągnąć. Ważne jednak by potem nie ukrywać pewnych rzeczy i "kruczków". Także robicie aferę tak naprawdę zupełnie o nic, bo sami zarabiacie na naciąganiu ludzi w swoich leadmorach czy innych eforsach ![]() Ja nie oceniam nikogo, każdy zarabia jak chce. Ale robienie gównoburzy i umoralnianie innych jak się samemu ludzi robi w konia, to naprawdę szczyt debilizmu ![]() A spamowanie kontrowersyjnymi artykułami ze swojego bloga wcale, a wcale nie ma służyć promocji swoich kursów i to zupełny przypadek, że atakuje MXR, który teraz jest na fali ![]() RE: "RevShare" - czym są a czym nie. - jarunioo7 - 25-07-2016 15:33 Nie musiałeś mnie cytować, odpowiadałeś po mnie, a tymbardziej mnie oznaczyłeś.. ![]() Faktycznie. Zobaczyłem to co większość by zauważyła czyli "Jak w prosty sposób wypracować comiesięczną wypłatę 1000$?" Na tej stronie nie było żadnej wzmianki o tym, że po podaniu danych podajesz narzędzia do tworzenia landing page (albo podsyłasz linka z których można takie narzędzia kupić - nie wiem, nie wpisywałem sie na twoją liste mailingową) ![]() Swoją drogą to widzę, że ciężko jest Ci się odnieść do wpisu mysca dotyczącego MxRevshare... RE: "RevShare" - czym są a czym nie. - jarunioo7 - 25-07-2016 15:53 A może po prostu nie komentujesz bo nie masz kontrargumentów? Ciężko wytłumaczyć teraz ludziom, że MxRevshare to zajebisty biznes? Ludzie z reguły nie lubią rozmawiać o rzeczach, które są dla nich niewygodne ![]() Dobra, bo chyba sam nie wiesz co masz na stronie: ![]() To się wyświetla na stronie głównej od razu po wejściu. Zasady według mnie proste. Klikam w ten popup i dowiaduje się jak zarabiać 1000$ miesięcznie. Będę tyle zarabiał? Ciężko jest nieskojarzyć tego z MxRevshare jak wszędzie się pchacie ze swoimi refflinkami i zachęcacie do rejestracji ![]() RE: "RevShare" - czym są a czym nie. - Fallriv - 25-07-2016 16:08 jarunioo7 napisał(a):To się wyświetla na stronie głównej od razu po wejściu. Zasady według mnie proste. Klikam w ten popup i dowiaduje się jak zarabiać 1000$ miesięcznie. Będę tyle zarabiał?Powiedz, jak się żyje w świecie, gdzie jesteś bombardowany tego typu reklamami na lewo i prawo? Od telewizji po internet? Jak to jest ślepo wierzyć w każdy slogan marketingowy ![]() No i nie wspominam już o tym, że te 75k złotych w LeadMore to zarobiłeś zapewne w 100% uczciwie, bez ukrytych kosztów SMS, bez naciągania nikogo, zapewne na Twoich stronach pierwsze co jest widoczne to ogromny napis "UWAGA, SMS PREMIUM - KOSZT 30zł brutto" ![]() RE: "RevShare" - czym są a czym nie. - jarunioo7 - 25-07-2016 16:16 Hahah ![]() Cytat:Nie będziesz tyle zarabiał bo masz intelekt gimnazjalisty ... Chyba zaczynasz się trochę denerwować skoro już zaczynasz mnie obrażać. ![]() PS. Będziesz się bawił teraz w ocenianie moich postów neutralną oceną? ![]() (25-07-2016 16:08)Fallriv napisał(a):jarunioo7 napisał(a):To się wyświetla na stronie głównej od razu po wejściu. Zasady według mnie proste. Klikam w ten popup i dowiaduje się jak zarabiać 1000$ miesięcznie. Będę tyle zarabiał?Powiedz, jak się żyje w świecie, gdzie jesteś bombardowany tego typu reklamami na lewo i prawo? Od telewizji po internet? Jak to jest ślepo wierzyć w każdy slogan marketingowy Nie wierzę w każdy reklamę. Ale gdy wchodze na stronę fulla i wiem, że 90% jej zawartości jest o MxRevshare to mogłem się pomylić ![]() Co do Leadmore.. Znajdź mi inny polski serwis z subskrypcjami, który ma lepiej widoczne stopki jak oni. Reszta ma poukrywane, blokowane przez adblocki, najmniejszą czcionką, w takim samym kolorze co tło - jest pełno takich przekrętów ![]() RE: "RevShare" - czym są a czym nie. - Fallriv - 25-07-2016 16:24 Cytat:Co do Leadmore.. Znajdź mi inny polski serwis z subskrypcjami, który ma lepiej widoczne stopki jak oni. Nie wiem, bo nie bawię się już w SUBSMS i z LeadMore nie korzystałem. Ale to nic nie zmienia, pytanie było proste: Czy pierwsze co widzi osoba, która wejdzie na Twoją stronę (cokolwiek tam promujesz) to CZYTELNA informacja o kosztach? Czy całą tą kwotę zarobiłeś nie naciągając absolutnie nikogo na premium smsy, kto nie był do końca świadom w co wchodzi i ile go to będzie kosztować ![]() Jeśli jednak "nie do końca" to morda w kubeł bo wychodzisz na ultra hipokrytę czepiając się sloganów marketingowych przy promocji MXR czy jakiegokolwiek innego HYIPa. Mysc już na hipokrytę wyszedł, bo sam byłem w jego "teamie" i wiem, że promował nie tylko uczciwe SUB SMSy, ale też naciąganie i ukrywanie kosztów ![]() ![]() RE: "RevShare" - czym są a czym nie. - twardy - 25-07-2016 16:29 (25-07-2016 16:19)Veres napisał(a): Poprawcie mnie może się mylę, ale dlaczego powstaje system prowizji w wielu serwisach, nawet w Payza jest system polecania, który ma "nagradzać" za starania użytkowników, to samo tyczy się Hyip'ów. Ale mxr to nie jest zaden hyip tylko prawdziwy biznes! A po drugie na serio nie widzisz roznicy pomiedzy prowizja w systemie platniczym a prowizja w hyipie? Czlowieku... juz tlumacze, taka payza to jest biznes, prawdziwe pieniadze za prawdziwe uslugi. W hypie dostajesz % od udzialu w przestepstwie, bo tym wlasnie sa piramidy finansowe. Fak lodżik. |