Kawaly o wszystkim - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Humor (/Forum-Humor-120) +---- Wątek: Kawaly o wszystkim (/Temat-Kawaly-o-wszystkim-80922) |
RE: Kawaly o wszystkim - varit - 28-12-2014 13:35 Jasiu się pyta taty: • Tato czym się rożni teoria od praktyki? • Jasiu zaraz wytłumaczę Ci to. Spytaj się mamy czy dałaby murzynowi za 2000$. Jasiu podchodzi do mamy i pyta się: • Mamo dałabyś murzynowi za 2000$? • No wiesz synku. Meble by się przydały, a pensja mała. Dałabym ten jeden raz. Jasiu idzie do taty mówi, że mama by dała. • Jasiu teraz idź do siostry i spytaj się o to samo. Jasiu podchodzi do siostry i pyta się. • Siostra dałabyś murzynowi za 2000$? • Pewnie że tak. Miałabym na kosmetyki, imprezy i ciuchy. Jasiu idzie do taty i mówi, że siostra dałaby. • Teraz Jasiu idź do dziadka i spytaj się o to samo. Jasio idzie i pyta się. • Dziadku dałbyś murzynowi za 2000$? • Dałbym, bo wiesz emerytura mała, a na starość coś bym sobie kupił. Jasio poszedł i powiedział, że dziadek by dał. Tata mówi: • Widzisz synku w teorii mamy 6000$ w kieszeni. A w praktyce dwie ku**y i pedała w rodzinie. RE: Kawaly o wszystkim - Lacuna5 - 04-01-2015 10:35 Przychodzi młoda para do lekarza. Pan młody mówi: - Panie doktorze, jesteśmy z żoną już pół roku po ślubie i współżycie nam nie wychodzi. Tak szczerze mówiąc to nie bardzo wiem jak to się robi... Lekarz, młody kawaler a w dodatku nieśmiały, nie bardzo wiedział jak objaśnić rzecz pacjentowi. Przywołał go więc do okna. - Widzi pan te dwa pieski na trawniku? To trzeba robić tak samo. Po kilku dniach uszczęśliwiony pacjent wpada jak burza do gabinetu. - Panie doktorze, serdecznie panu dziękuję. Współżycie układa nam się teraz wspaniale. Tylko na początku żona nie chciała wyjść na trawnik... RE: Kawaly o wszystkim - kamil6104 - 14-01-2015 18:03 Głowa rodziny, leżąc na łożu śmierci mówi do syna. - Synu, zostawiam ci farmę z trzema domami, 5 samochodów, 6 ciągników, 1 stodołę, 20 krów, 10 koni, 10 owiec oraz 10 kóz. Zaskoczony syn mówi. - Naprawdę? Jak to? Gdzie to wszystko jest? Na co staruszek w odpowiedzi: - Na Facebooku. RE: Kawaly o wszystkim - percelaop - 16-03-2015 21:11 Pani mówi: Jasiu wymień zdanie z ptakiem. Jasiu: Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak. Pani: Teraz z dwoma ptakami. Jasiu: Tata przyszedł nawalony jak szpak i wywinął orła. Pani: A jak wymienisz z pięcioma dostaniesz szóstkę. Jasiu: Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wywinął orła po czym wyleciały mu dwa gile, puścił pawia i poszedł dalej nawalać na sępa. RE: Kawaly o wszystkim - krecha - 28-03-2015 23:11 Podchodzi tata do Jasia i mówi: - Jasiu, podobno całujesz dziewczyny w klasie? - Tak - Dlaczego? - Bo nauczycielki mi się znudziły. RE: Kawaly o wszystkim - Assasinoo - 09-04-2015 22:06 Leci blondynka samolotem obok bardzo inteligentnego,wszystko wiedzącego biznesmena strasznie lubiącego hazard i po kilku minutach lotu: -Zagra pani w coś ze mną? -Nie, dziękuje -A może jednak. -Nie, nie. -Nooo, bardzo panią proszę. -Ehhh, no dobra. -No to tak: ja pani zadaje pytanie i jeżeli pani nie odpowie, to daje mi pani 5 dolarów, a jeżeli ja nie odpowiem na pani pytanie to ja pani daję 5 tysięcy dolarów. To jak, ok? -Ehhh, ok. No to biznesmen zadaje 1 pytanie: -Jaka jest odległość między słońcem a księżycem? Blondynka myśli i myśli: -Eeeee... mmmm... niestety nie wiem. Daje mu 5 dolców, po czym sama zadaje pytanie: -Co to jest: wchodzi pod górkę na dwóch nogach, a schodzi na trzech? Wszystko wiedzący ciągle myśli i myśli i ciągle nie może znaleźć odpowiedzi, więc dzwoni do jednego kolegi, drugiego, trzeciego, żaden z nich nie wie. Cały zdenerwowany, że może przegrać pyta się jeszcze wszystkich pasażerów samolotu, ale nikt nie wie. Po kilku minutach nerwówki w końcu się poddał i dał blondynce te 5 tysięcy dolarów i pyta się jej: -To co to jest to co wchodzi pod górę na 2 nogach, a schodzi na trzech. Na to blondynka daje mu 5 dolarów... RE: Kawaly o wszystkim - imbir8 - 10-04-2015 10:31 Przychodzi Niemiec do nieba. Św. Piotr się pyta: - Co zrobiłeś dobrego na ziemi? - Dałem jednej kobiecie 10 euro i jednemu bezdomnemu 5 euro. Św. Piotr odwraca się do Jezusa i pyta co zrobić, a Jezus odpowiada - Oddaj mu to 15 euro i niech wy****dala. RE: Kawaly o wszystkim - Izythor - 10-04-2015 12:27 UWAGA!!! Żart bardzo świński: Przychodzi Jasiu do mamy i mówi: -Mamo, wydaje mi się, że Piotrek jest pedałem. -Dlaczego tak sądzisz synku? - odpowiada zmartwiona mama. -Bo jak mu robiłem loda, to miał kawałek gówna pod napletkiem. Jeżeli regulamin zabrania takich rzeczy, to przepraszam i proszę o edytowanie mojej wypowiedzi. RE: Kawaly o wszystkim - maciek9182 - 05-06-2015 06:32 Sklep sporzywczy przychodzi klijent i pyta czy może kupić pół kapusty. Mlody sprzedawca idzie na zaplecze i pyta się kierownika; przyszedł jakis debil i chce pół kapusty w tym momencie dostrzega klijenta za sobą i mówi a ten pan chciałby drugie pół. Kierownik zadowolony, że tak ładnie wybrnoł z sytuacji pyta. A ty skąd pochodzisz że jesteś taki wygadany. Sprzedawca odpowiada a z Nowego Targu. K: to czemu się z tamtąd przeprowadzileś? S: bo tam same dziwki i hokeiści. K: Moja żona jest z Nowego Targu! S: A na jakiej pozycji gra? RE: Kawaly o wszystkim - kamilroczko - 04-01-2016 21:03 Baba słucha dowcipu o metodzie na łapanie strusi: - Strusia łapiemy tak: bierzemy łysego faceta, zakopujemy go po szyję w piasku, struś przychodzi i myśli, że to jajo więc siada na nie, wtedy facet łapie strusia itd. Baba przychodzi do domu i opowiada mężowi jak się łapie strusie: - Bierzemy faceta, zakopujemy go w piasku tak, żeby mu wystawały tylko jajka, przychodzi struś i siada na nie żeby je wysiedzieć, wtedy facet łapie strusia. Tylko nie wiem po co ten facet powinien być łysy? |