Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Eldarix - 14-12-2012 21:38 1.Metoda zarobku: - PPA 2.Serwis: - FireCash 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Zarobiłem pare $ na PPD, na PPA nic. 4.Twoje wymagania: - Oczekuje pomocy w zarabianiu na PPA, pomocy jak mam wypromować filmy i bloga. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? - Ref, część kasy z zarobku. KONTAKT GADU-GADU: 4154423 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - [T] r u a n [T] - 14-12-2012 21:55 1.Metoda zarobku: - PPA 2.Serwis: - FireCash 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Kilkadziesiąt $ dawno temu na kilku serwisach 4.Twoje wymagania: - Naprowadzenie na dobry tor myślenia , podaniu sugestii , ogolna pomoc 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? - Póki co ref , przy większych zarobkach procent z wyplat. Kontakt PW . GG: 12371151 Pozdro RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - kl279 - 15-12-2012 16:07 1. Metoda zarobku: PPA 2. Serwis: obojętne 3. Twoje doświadczenie: only buxy 4. Twoje wymagania: pomoc przez gg i żebym nie musiał sam wypełniać ankiet -.-' 5. na razie rejestracja z refa. GG 33854822 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - andy1995 - 16-12-2012 14:10 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Ktory lepszy 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś? Uzbieralem $6 na sharecashu 4.Twoje wymagania: Wszystkie niezbedne informacje by zostac bogatym. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Refa GG: 11640028 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Drakhtul - 23-12-2012 13:42 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Firecash, cashbuzz 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś? - tworzenie filmików i ich obróbka - obsługa programów Visual Basic 6, Visual Studi 2010, Camtasia Studio, GIMP - podstawy HTML i innych języków (sam stworzyłem i prowadzę bloga) - zarobki 0 4.Twoje wymagania: Promowanie bloga/filmu na YT, ogólna pomoc 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? Refa GG: 11088336 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - punktak17 - 23-12-2012 14:02 Oferuje pomoc w astrocash, firecash, cashfile za refa Zaczalem dopiero w grudniu ale juz jest niezla kasa gg 7541035 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Kaczorek9 - 23-12-2012 22:45 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) -Obojętnie 2.Serwis -Obojętnie 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? -Pare centów na paru stronach 4.Twoje wymagania -Chciałbym poznać sposoby na zarabianie chociażby 10$ miesięcznie 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? -Rejestracje z reflinka -Dozgonną wdzięczność RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - skillz - 25-12-2012 02:02 1. Metoda zarobku: PPA 2. Serwis: Obojętne. Jednak dotychczas szkoliłem się na firecash i cashfile. 3. Doświadczenie: - tworzenie i wrzucanie filmów. - szukanie podstawowych niszy. - obsługa MS Visual Basic - obsługa Camtasia Studio - dobra znajomość html - podstawy php i mysql - prowadzenie blogów, stron. 4. Twoje wymagania: Szukam osoby, przy której mógłbym rozwijać swoją wiedzę. Niekoniecznie chodzi mi o zyski. Chciałbym znaleźć mentora, który przedstawi mi to co robi, da mi jakieś zadanie do zrobienia z których będzie zdobywał zysk i ewentualnie później mi prześle pare groszy. Chodzi mi jedynie o doszkalanie i zbieranie informacji do przyszłego PPA, ponieważ mam problem jeszcze z trafianiem się w nisze oraz pozycjonowaniem blogów, filmów, stron w Google. 5. Czy oferujesz cos w zamian za pomoc?: Jestem sumienny warunki współpracy są powyżej, więc mentor powinien być zadowolony. Ja jedynie chce zostać czeladnikiem i powiększyć wiedzę. 6. Kontakt: oczywiście PW oraz gadu-gadu: 9232004 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - AdrYan12 - 05-01-2013 21:25 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: Najlepiej FireCash, ale mogą być też inne 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? -tworzenie i wrzucanie filmów -szukanie podstawowych niszy -obsługa MS Visual Basic -obsługa Camtasia Studio 4.Twoje wymagania: Chciałbym znaleźć mentora, który przedstawi mi to co robi, da mi jakieś zadanie do zrobienia z których będzie zdobywał zysk i ewentualnie później mi prześle pare groszy. Chodzi mi jedynie o doszkalanie i zbieranie informacji do przyszłego PPA, ponieważ mam problem jeszcze z trafianiem się w nisze oraz pozycjonowaniem blogów, filmów, stron w Google. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z reflinka, jeżeli jest na innym hostingu, niż FireCash. 6.Kontakt: PW ; Gadu Gadu: 42774182 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - startchips - 05-01-2013 21:35 ctrl+c i ctrl+v i malutkie zmiany i myśli, że ludzi przyciągnie |