100% zarobków na mojej stronie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 100% zarobków na mojej stronie (/Temat-100-zarobkow-na-mojej-stronie-57251) |
RE: 100% zarobków na mojej stronie - LessiPL - 12-08-2012 00:48 Tochkan mówiąć o trolach rozumiem że miałeś na myśli samego siebie w końcu to ty hejtujesz ten serwis od pirewszej strony. A Bereszyńskiego nie tylko tutaj go cisną, na każdym innym forum jest to samo - oszust zostanie oszustem tyle w temacie. RE: 100% zarobków na mojej stronie - patyk339 - 12-08-2012 00:58 Nie lepiej bylo by zrobic konto zwykle np. 40% Zarobkow, konto gold 100% zarobkow + 10$ za zakup konta na miesiac. RE: 100% zarobków na mojej stronie - Killer - 12-08-2012 01:00 Na szacunek sobie trzeba zasłużyć Tochkan i nie popłacz się że twoje multikonta jak i cały lockbuzz zostały zbanowane. Osoby poważne nie zostają wyśmiewane, wyśmiani zostają trole i naciągacze. Doskonałym przykładem serwisu, który dobrze się prowadził jest ppadownload.net Szpilmana, który przez długi czas dał każdemu zarobić i przed zamknięciem serwisu ostrzegał że może dojść do takiej sytuacji, stało się jednak nikt mu nie ma nic za złe i każdy go za to ceni. (11-08-2012 20:53)startchips napisał(a): Na samym początku rozmowy usłyszałem, tylko witam, trza opłacić abonament 10$, potem użytkownik zaczął obrażać mnie. Uważajcie na niego I to chyba na tyle w temacie, poza faktem że serwis jest dziurawy jak ser szwajcarski. 100% zarobków na mojej stronie - Killer - 12-08-2012 01:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |