![]() |
Last Man Standing - Ewhoring - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Last Man Standing - Ewhoring (/Temat-Last-Man-Standing-Ewhoring-171380) |
RE: Last Man Standing - Ewhoring - shf - 13-05-2021 08:50 Z instagrama przerzuczasz na snapa ruch? RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 13-05-2021 08:51 @[shf] Nie używam insta do zdobywania ruchu. To też jednak jest bardzo dobry pomysł, lecz w nieco innej formie. RE: Last Man Standing - Ewhoring - asdeftry - 13-05-2021 10:09 Bardzo fajnie prowadzony dziennik ? Jeśli można zapytać skąd pozyskujesz produkt ? Czyli zdjęcia ? RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 13-05-2021 10:26 Zdjęcie pozyskuje z różnych stron internetowych. Rozważam jednak podjęcie stałej współpracy z kobietą, która takie zdjęcia będzie wykonywać "na zlecenie" RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 15-05-2021 08:12 Podsumowanie 14.05. Jeden z pierwszych dni po przerwie. Byłem bardzo ciekawy ile w ciągu pierwszej godziny pracy na nowym koncie zarobię Dzień oczywiście na zielono Dzisiaj ma być ostatni ładny dzień w perspektywie tygodnia- postanowiłem go wykorzystać i odpocząć - nie za dużo tego relaksu ostatnio? RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 17-05-2021 12:53 Cześć! ![]() Krótkie podsumowanie, założyłem się z bliskim znajomym że jestem w stanie zarobić minimum stówkę w pół godziny, no i wygrałem flaszkę. ![]() Później już nie pracowałem a wygraną spożywałem, czego efektem była trudna niedziela, ale o tym to już zdecydowanie nie warto pisać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj wpadł jeszcze jeden przelew, wykonany gdzieś w weekend przez vipa, pracować zarobkowo nie zamierzam dzisiaj - mówię tutaj o zbieraniu hajsu. Plan na dzisiaj to - zbieranie ruchu aby jutro i w środę pracować. Wpadł mi do głowy jeden pomysł, którego zrealizowanie pod kątem dziennika moim zdaniem jest ciekawe. Mam na myśli sprawdzenie czasowo(dosłownie z sekundnikiem) ile czasu na co poświęcam, finalnie jaki z tego efekt zarobkowy jest. Planowo chciałbym to podzielić na kilka części 1. Zbieranie ruchu a) Moja praca b) automat 2. Monetyzacja ruchu a) Moja praca pierwszego dnia b) Moja praca drugiego dnia Co sądzicie o realizacji tego pomysłu? Dajcie koniecznie znać czy mam podjąć się wykonania ![]() ![]() ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - shf - 17-05-2021 16:45 Ja tam z chęcią się dowiem skąd pozyskać ruch na snapa ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 17-05-2021 18:15 (17-05-2021 16:45)shf napisał(a): Ja tam z chęcią się dowiem skąd pozyskać ruch na snapa Jest wiele stron z których można pozyskiwać ruch: Portale randkowe: -Badoo -Tinder - Erodate( o ile tak to liczymy) Czaterie - Interia czateria - 6obcy Mix stron: Jakość ruchu jednak na każdej z stron jest inna. Dla przykładu opiszę stronę 6 obcy. Pamiętajcie jednak że to co tutaj znajdziecie, to wyłącznie moja opinia na temat tej strony, być może znajdzie się osoba która zarabia wyłącznie tam i wyciąga naprawdę dobre pieniądze. Przechodząc do tematu, krótko: Strona 6obcy to głównie nastolatkowie, młodzi dorośli(w wieku do 26 lat). Osoba która chodzi do szkoły i ma 15/17/21 lat ma kase od rodziców, głównie w gotówce, a jeżeli ma kasę na koncie, woli wydać na PSC do metina/ lola/fify czy tam inne coinsy. W jakie osoby ja celuje? W osoby wieku +25 lat które mają stabilną pracę, przychód co miesiąc który pozwala wydać te kilkadziesiąt złotych, kilka stów na "pannę" poznaną w necie. Co oczywiście nie znaczy, że na stronach, czatach typu czateria/6obcy nie da się zarobić, oczywiście się da. Ja swoją historię zaczynałem właśnie z czaterią interią, która użytkownikami zupełnie różni się np od tych z 6obcy. RE: Last Man Standing - Ewhoring - Blasterm92 - 17-05-2021 22:11 Ciekawy dziennik, leci do obserwowanych. Tutaj dniówki w okolicach tysiąca a u mnie 40 wizyt i za 10 leadów 1,20 zł dziennie XD RE: Last Man Standing - Ewhoring - Zaperr44 - 19-05-2021 19:32 Bez obrazy ale zawsze uważałem, że tacy ludzie muszą być walnięci w palnik by zarabiać w taki sposób ![]() Jak to ktoś kiedyś powiedział trzeba mieć zajebiście silną psychikę by flirtować z 50 letnim obleśnym typem, aż ciary przechodzą. Niemniej podziwiam kwoty które zarabiasz i życzę powodzenia ![]() |