Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kamil Lewandowski - Nie wywiązał się z transakcji. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Kamil Lewandowski - Nie wywiązał się z transakcji. (/Temat-Kamil-Lewandowski-Nie-wywiazal-sie-z-transakcji-160481)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Kamil Lewandowski - Nie wywiązał się z transakcji. - Dante_/ - 09-01-2019 01:44

Z tego co ja rozumiem, to "stracił" @[BlueYes.eu], który wysłał niby taki sam kod jaki sprzedał @[mirek290764], a @[Kamil Lewandowski] dostał kod, więc niby Kamil nic nie zapłacił, a dostał kod 100pln~, a Mirek wysłał kod i dostał od kogoś 100pln~ ( od kogoś bo niby Kamil nie wysyłał mu pieniędzy ) Lol

Nie rozumiem co tutaj się odp***dala Idea

RE: Kamil Lewandowski - Nie wywiązał się z transakcji. - Kamil Lewandowski - 09-01-2019 01:48

Ej dopiero teraz skumałem cały ten proces, tylko, że co tu robi udział osoby trzeciej pod nickiem TopMan z GG, który podał mi ten sam kod na 10 euro. Nie wykorzystałem go, bo nie mogłem. To jest tak zapętlone, że kłócą się, ze sobą osoby, które został w to wkręcone.
Edit: No właśnie to jest najlepsze, że ja nie wysłałem nikomu nic, bo nigdy z użytkownikiem Mirek nie rozmawiałem.

RE: Kamil Lewandowski - Nie wywiązał się z transakcji. - radekx662 - 09-01-2019 01:49

hahaha cyrki , ja dziś spać nie pójdę chyba Big Grin haha

RE: Kamil Lewandowski - Nie wywiązał się z transakcji. - mysc - 09-01-2019 02:45

Mam wrażenie, że ktoś Wam zrobił tego typu "numer", wchodząc do kilku transakcji na raz jako pośrednik podszywający się pod różne osoby: https://getpaid20.pl/dla-poczatkujacych/sprzedaz-w-internecie-nie-jest-tak-bezpieczna-jak-sie-wydaje/ ;/

RE: Kamil Lewandowski - Nie wywiązał się z transakcji. - yazir - 09-01-2019 08:19

@[mirek290764] screen potwierdzający transakcje, na PW poproszę, bo coś mi się wydaje że tylko siejesz zamęt i nie było żadnej transakcji z Kamilem

RE: Kamil Lewandowski - Nie wywiązał się z transakcji. - BlueYes.eu - 09-01-2019 08:49

Wieczorem podeśle wszystkie zdjęcia rozmów i temat będzie czarno na białym wyjaśniony.Co prawda dostałem przeprosiny od @[Kamil Lewandowski] ,a co do reszty wieczorem.
@[yazir] Proszę o zamknięcie chwilowo tematu do czasu otrzymania ode mnie zdjęć rozmów,podeśle max do 19.

Kamil Lewandowski - Nie wywiązał się z transakcji. - Vasaki - 09-01-2019 11:31

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

#########
Proszę o wiadomość prywatną jeżeli wątek będzie miał zostać wznowiony.

Pozdrawiam

RE: Kamil Lewandowski - Nie wywiązał się z transakcji. - yazir - 09-01-2019 11:41

Temat zamknięty nie oznacza że nie czekam na screeny od @[mirek290764] bo inaczej uznam że user robił sobie jaja i liczył na zrobienie bezsensownej awantury

RE: Kamil Lewandowski - Nie wywiązał się z transakcji. - Hybrid1990 - 02-02-2019 10:59

Wątek otwarty na prośbę BlueYes.eu

RE: Kamil Lewandowski - Nie wywiązał się z transakcji. - BlueYes.eu - 02-02-2019 11:09

Otworzyłem jak tylko zobaczyłem kolejnego zadowolonego klienta Pana Kamila Lewandowskiego.

[Obrazek: Screenshot-2019-02-02-at-11-03-14.png]

@[aldentenabogato] Możesz tutaj napisać Smile