Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Przemyślane zarabianie krok po kroku. Cel po celu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Przemyślane zarabianie krok po kroku. Cel po celu (/Temat-Przemyslane-zarabianie-krok-po-kroku-Cel-po-celu-157961)

Strony: 1 2 3 4

RE: Przemyślane zarabianie krok po kroku. Cel po celu - MichaelOneDollar - 26-11-2018 07:06

Cześć,

Z czasem u mnie niewiele się zmieniło, ale jestem, żyję i dalej działam.

Blog PrzemyslaneZarabianie.pl działa już prawie 4 miesiące. W tym czasie pojawiły się większe i mniejsze projekty, a kilka z nich streszczę:

Zarabianie na bukmacherce (od 13 listopada 2018) - Wiadomo o co chodzi. Nauczony doświadczeniem z lat wcześniejszych, długo szukałem sposobu na ograniczenie możliwości przegranej. Osiągając skuteczność na poziomie 50% będę wychodził do przodu. Jak wyjdzie to zobaczymy. Nikomu nie polecam, bo w hazardzie łatwo można popłynąć. Tutaj nie ma miejsca na emocje, chęć szybkiego odegrania się itd. Biznes to biznes i tak ja traktuję bukmacherkę.

Optymalizacja snu (4 miesiąc leci) - Zajebiście zadowolony jestem z tego projektu. Gdyby nie on, to nie wiem jakbym znalazł na wszystko czas. Dalej będę go usprawniał, bo wiem że mogę jeszcze więcej z niego wycisnąć. Staję się cyborgiem jeśli chodzi o pracowanie Wink

Rzucam picie (Leci drugi miesiąc) - Bez alkoholu lepiej mi się śpi. Jestem dużo bardziej wydajny, a do tego oszczędzam górę hajsu. Ci co piją to wiedzą ile kosztuje impreza na mieście, jak się załączy tryb Wilka z Wall Street Wink Uznałem, że na alkoholu oszczędzam 400 zł miesięcznie, ale jakby wszystko podliczył to było dużo grubiej Smile

To tak w skrócie. Reszta projektów jest na blogu. Jeszcze raz zapytam czy chcecie, żebym aktualizował dziennik? Nie wiem czy jest sens się powtarzać i go nie prowadzić na zasadzie "Link do artykułu" i krótkie info o czym jest? Jak sądzicie

RE: Przemyślane zarabianie krok po kroku. Cel po celu - wrzochal11 - 26-11-2018 14:32

Nie no aktualizuj tak jak robisz to dotychczas, czasami zerkam, bo piszesz w przejrzysty sposób. Oto chodzi Smile
Ciekawe tematy.. faktycznie ile człowiek może zaoszczędzić gdy ogranicza swoje wydatki na tego typu rozrywki jak alkohol Smile

RE: Przemyślane zarabianie krok po kroku. Cel po celu - sacrumek - 26-11-2018 17:40

Fajnie prowadzisz ten poradnik, jest bardzo przejrzysty i konkretny.

RE: Przemyślane zarabianie krok po kroku. Cel po celu - MichaelOneDollar - 26-11-2018 22:07

(26-11-2018 14:32)wrzochal11 napisał(a):  Nie no aktualizuj tak jak robisz to dotychczas, czasami zerkam, bo piszesz w przejrzysty sposób. Oto chodzi Smile
Ciekawe tematy.. faktycznie ile człowiek może zaoszczędzić gdy ogranicza swoje wydatki na tego typu rozrywki jak alkohol Smile

Dzięki. U mnie problemem jest to, że jak coś robię to już konkretnie, albo wcale. Z alko było tak samo, więc jak łapałem "smaka" w piątek to mogłem walczyć do niedzieli Wink Teraz i żona szczęśliwa i kasy zostaje na inwestycje Smile

RE: Przemyślane zarabianie krok po kroku. Cel po celu - MichaelOneDollar - 01-12-2018 20:39

Siemka,

Nowa szata graficzna bloga, ale mnóstwo jeszcze rzeczy do poprawek: tłumaczenia, SEO, linkowanie wewnętrzne, grafiki z poprzedniej wersji bloga do końca nie działają itd. Od jutra będę nad tym siedział i powoli sobie uzupełniał.

Kluczowe będzie informowanie od razu o datach kolejnych aktualizacji projektów, bo robił mi się z tym bałagan na blogu Smile

RE: Przemyślane zarabianie krok po kroku. Cel po celu - dzemba - 09-12-2018 02:04

(29-08-2018 09:10)MichaelOneDollar napisał(a):  Generowanie zysków i redukcja niepotrzebnych kosztów to moja pasja. Według żony kocham pieniądze, bardziej niż ją. Nie jest to oczywiście prawda, ale wolałbym nigdy nie stawać przed takim wyborem ;-)

Myślałem, że tylko ja jestem takim zboczeńcem posiadając tak dziwną pasję Smile Nie liczy się sama ilość zer na koncie, tylko sposób w jaki się do tego doszło Cool