![]() |
#RakContent | Life Is Good - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: #RakContent | Life Is Good (/Temat-RakContent-Life-Is-Good-145997) |
RE: #RakContent [] 10 000 PLN do końca roku - Rak - 04-07-2017 10:16 Podsumowanie czerwca Wszystko co chciałem napisać zostało napisane już wczoraj, dzisiaj tylko formalności ;P W czerwcu zarobiłem 1309 zł Cel nie został osiągnięty, więc cel na lipiec będzie bardziej skromny - 1500 PLN ![]() Dowiedziałem się troszkę na temat SEO, miejmy nadzieję, że ta wiedza zaprocentuje w przyszłości ![]() Miłych wakacji! ![]() RE: #RakContent [] 10 000 PLN do końca roku - Rak - 14-07-2017 20:27 Siema, nie dostałem się na studia, kolejny rok stracony. Sytuacja dość frustrująca, i miałem realny, stuprocentowy wpływ na cały rozwój sytuacji, ale zjebałem ją przez swoją głupotę. W końcu dostałem kubeł zimnej wody na głowę. Biorę 2 rozszerzenia na maturze i za rok wpierdalam się z buta na mój wymarzony kierunek. Trzeba coś porobić przez te 10 miesięcy, dlatego prawdopodobnie wezmę się za pracę w sprzedaży. Fajnie czasem użerać się z Januszami ![]() Jeżeli chodzi o zarobki to mam problemy z pewnymi rzeczami, które próbuję rozwiązać. Nie wszystkie narzędzia działają, tak jak powinny, a support ma mnie w dupie, w sumie to za co ja płacę? ![]() Mam ogromny problem z regularnością i to strasznie hamuje to mój rozwój, dlatego to na tym na początek spróbuję się skupić. Od początku lipca prowadzę też swój prywatny dziennik, który aktualizuję codziennie rano i wieczorem. Taki ogólny dziennik z życia. Można monitorować swój postęp w dziedzinach innych niż zarabianie, i kierunek w którym zmierzamy, a do tego w prosty sposób uwalniamy się od zbędnych myśli przed snem, i po przebudzeniu. Polecam każdemu ![]() Na pocieszenie samego siebie ![]() ![]() PS: Niedawno skończyłem 20 lat, wszystkiego najlepszego dla mnie ![]() PS2: Otarłem się dzisiaj o śmierć, jedną nogą byłem na drugim świecie. Znowu przez swoją głupotę. Uczucie umierania, świadomość faktu, że opuszczasz ten świat i znikasz już na zawsze można porównać do straty swojej jedynej, ulubionej zabawki z limitowanej edycji w dzieciństwie - tylko jest to 1000000x mocniejsze. Korzystajcie z życia jak najwięcej i nie spierdolcie go przez złe decyzje. I nie przejmujcie się rzeczami, które nie będą miały znaczenia w przyszłości ![]() RE: #RakContent [] 10 000 PLN do końca roku - Rak - 30-07-2017 10:36 Lecimy Miałem aktualizować dziennik częściej, ale trochę głupio pisać co 3 dni "no ten założyłem profile blablabla" ![]() Powolutku, na razie nie napiszę ile zarabiam obecnie, bo po prostu nie chcę myśleć o kasie, ponieważ strasznie obrywa przez to moja cierpliwość ![]() ![]() Cały czas w ruchu ![]() W piątek byłem w Katowicach na spotkaniu z Jackiem Wiśniowskim z kanału sukces.pl i było... Było fantastycznie, naprawdę pozytywnie zaskoczyła mnie atmosfera spotkania. Trochę zmusiłem się, żeby tam iść, bo spodziewałem się nudnego wykładu o tym, żeby ciężko pracować... Ale okazało się, że poznałem tam kilka fajnych osób, może w przyszłości zrobimy jakieś biznesy ![]() A tutaj fotka jakby ktoś chciał Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) ![]() Poranna praca skończona, teraz trening, a potem trzeba porobić kilka ciekawych rzeczy z kilkoma ciekawymi osobami ![]() RE: #RakContent [] 10 000 PLN do końca roku - Rak - 04-08-2017 09:32 Czy to koniec zarabiania na SMS? Żaden koniec, ale na pewno zarobki będą ukrócone ![]() Operatorzy mają obowiązek ustalenia limitów kwotowych (0, 35, 100, 200), które można przeznaczyć na usługi premium. Domyślnie ten limit wynosi bodajże 35 PLN miesięcznie, czyli taka osoba może raz w miesiącu wysłać jednego smsa o wartości 30,75 PLN (lead 10 PLN w większości sieci). Wiadomo, że będzie duży spadek w zarobkach na początku przyszłego roku. Myślę, że poprawią się one kilka miesięcy później, jak ludzie płacący w internecie przez SMS podwyższą sobie limity (chociaż niewiele osób wysyła SMSy za 30 zł). Także wątpię, że będzie tak samo fajnie jak teraz ![]() ![]() Wszystko było do przewidzenia nawet przed słynną aferą z adminami MK, dlatego od początku próbuję swoich sił w PPA/PPI ![]() Ale zamieszczę też pewien ciekawy komentarz: Cytat:SMS premium to usługa. Także pożyjemy zobaczymy ![]() Więcej: http://next.gazeta.pl/next/7,151243,22083016,koniec-z-kosztownymi-sms-ami-premium-ministerstwo-cyfryzacji.html ta, wiarygodne źródło RE: #RakContent [] 10 000 PLN do końca roku - Bazor - 04-08-2017 10:34 No nie fajnie sie dzieje ![]() Ale znając życie, zawsze znajdzie się jakaś alternatywa. Mocno kibicuje Panie cancer xd RE: #RakContent [] 10 000 PLN do końca roku - Rak - 11-08-2017 20:34 Cały czas praca, praca, praca, praca ![]() ![]() Motywujący cytat na dziś "taaaraaaraara finally rich, aeeugabugaaeambam" i jak, czujecie się zmotywowani? ![]() Póki co efekty pracy nad aktualnym projektem: ![]() Znając google to jutro wyleci poza top 100 i znów wpadnie na 30 - 40 pozycję za 3 dni ![]() Nisza nie jest jakaś zbyt trudna, na naukę SEO jest ok. Za miesiąc może strona będzie podbijała pod topkę ![]() Na razie skupiam się na tej jednej stronie. Wszystko robię ręcznie. Jak wybiję tą stronę to inwestuję w odpowiednie narzędzia, automatyzuję większość pracy i poszerzam skalę. Zgubiłem swojego smartwatcha, wtf ![]() ![]() ![]() ![]() Kasy nie ma, ale jest duma z wykonanej pracy, pjontka moje raczki zarabiaczki @[mahuzz] @[Noozer] ![]() RE: #RakContent [] 10 000 PLN do końca roku - Noozer - 11-08-2017 21:14 (11-08-2017 20:34)Rak napisał(a): Cały czas praca, praca, praca, praca Dwa razy dostałem powiadomienie ![]() Więc wypada napisać powodzenia w dalszej batalii ![]() RE: #RakContent [] 10 000 PLN do końca roku - mahuzz - 11-08-2017 21:40 Powiem Ci że ostatnio mam to samo ![]() ![]() ![]() RE: #RakContent [] 10 000 PLN do końca roku - Rak - 12-08-2017 20:11 Uwaga, oto nowe narzędzie Google do usuwania spamerskich stron Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Aktualne pozycje ![]() Dzisiaj wpadł pierwszy lead na Ogads! ![]() ![]() Dziękuję Ci dobry człowieku z Filipin! Ogads zaskoczyło świetną konwersją, oby taka utrzymała się przy 10 000 UV/dziennie ![]() Dziś robiłem weby, niezbyt efektywnie, ale są. Aktualnie rzucam palenie i ciężko mi się skupić na czymkolwiek, gdy czuję się jakbym dostał karę na oddychanie. Cały dzień czułem się jakbym umierał, dobrze, że czteropak załatwił sprawę, a oni mówią, że alkohol to zło ![]() Był to pierwszy dzień od kilku miesięcy w którym nie zapaliłem papierosa, teraz się czuję o 5 lat młodszy ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]() RE: #RakContent [] 10 000 PLN do końca roku - Rak - 26-08-2017 07:47 ![]() ![]() Wpadają na razie jakieś $$$, mało ale jakiś progress jest ![]() ![]() ![]() ![]() |