![]() |
Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. (/Temat-Koniec-facebooka-czyli-awarie-bledy-itp-121604) |
RE: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - jarunioo7 - 25-09-2015 01:07 Cały ten temat to parodia ![]() Pier**lenie o jakimś "końcu fejsa", o "atakach hakierów" itp itd. Ludzie, ogarnijcie sie bo z trzech stron tego tematu zobaczyłem tutaj może dwie mądre wypowiedzi.. Facebook nie padnie w ciągu jednej chwili, nie wprowadzi zabezpieczeń na SPAM których nie będzie sie dało obejść. Grupy to nie wszystko, są też fanpage i aplikacje które wykorzystują wielkie korporacje ![]() Już widze tę falę samobójstw jakby facebook miał zniknąć, a to przecież tylko portal społecznościowy.. ![]() RE: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - kellylentz9 - 25-09-2015 01:09 (25-09-2015 01:07)jarunioo7 napisał(a): Cały ten temat to parodia ile samobójców by było jak by tak naprawdę facebook padł haha ![]() ![]() ![]() RE: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - Karewer - 25-09-2015 08:18 Przynajmniej ziemia by odetchnęła z ulgą od takiej ilości debilizmu ![]() RE: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - Artinesse - 25-09-2015 09:17 (25-09-2015 08:18)Karewer napisał(a): Przynajmniej ziemia by odetchnęła z ulgą od takiej ilości debilizmuPopieram ![]() RE: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - jarunioo7 - 25-09-2015 12:24 I straciłbym wszystkich "potencjalnych ochotników" na subskrypcje ![]() Pora rozwinąć stronke.. RE: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - nicooo - 25-09-2015 12:33 Dużo osób pisze "bajki" nie znając przyczyn ostatnich awarii itp tłumacząc się , że coś usłyszałem"... RE: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - Karewer - 25-09-2015 12:58 Gdyby to była prawda, to bardzo bym się cieszył ze względu na ogromną liczbę samobójców, którzy by sobie odebrali życie. Drogą eliminacji odpadły by no-lify i wynalazki, które i tak w przyszłości niczego dobrego dla tego kraju nie zrobią, bo trzeba jebnąć selfie, wrzucić na fejsa i zmienić status z "robię kupę" na "wysrałem się i właśnie spuszczam wodę" ![]() Upadek FB i tak by mnie nie ziębił, ani nie grzał, bo pracuję na własnej stronie, a tylko jakieś 10% ruchu pochodzi z FB, także mała strata, a jaki wielki plus dla matki Ziemi ![]() RE: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - andre007 - 26-09-2015 12:53 Takie awarie się zdarzają i nie ma co się nad nimi rozpisywać. A facebook napewno nie padnie i się nie skończy przynajmniej na razie ![]() RE: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - nicooo - 28-09-2015 20:26 występują u was kolejne kolejne problemy z facebookiem? RE: Koniec facebooka..- czyli awarie błędy itp.. - Majka - 28-09-2015 20:27 (28-09-2015 20:26)nicooo napisał(a): Czy u was występują kolejne problemy z facebookiem? Oczywiście ![]() |