cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto (/Temat-cashtowns-zarabiaj-euro-budujac-swoje-miasto-65214) |
RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - AnavriN - 18-04-2013 13:21 Istnieje opcja przesyłania złota lub surowców z konta na konto, gdy przykładowo mam 2 miasta w różnych krajach? RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - misza02 - 18-04-2013 18:31 Jest taka opcja ale musisz mic min 25 lvl aby mozna bylo wyslac zloto na inne konto w innym panstwie. RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - mlekoju - 19-04-2013 09:24 A u mnie już coraz bliżej do 100% happy Miasteczko się rozwija w dobrym tempie. Trzeba będzie chyba postawić kolejną szóstkę fabryk 2 http://adf.ly/Jijsq <-- zobaczcie RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - AnavriN - 20-04-2013 11:05 Czy wam też fabryki lvl5 dają dużo mniej surowców niż powinny? Nie wiem co oni tam robią ale z dnia na dzień coraz więcej błędów się pojawia. No i druga sprawa, że żeby uruchomić produkcje w 6 fabrykach 5lvl trzeba wydać więcej surowców niż się otrzymuje więc jaki jest tego sens? RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - mlekoju - 20-04-2013 11:21 Z tą mniejszą ilością surowców się zgodzę, też mam często ten błąd ;/ RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - jabolek1991 - 20-04-2013 23:34 (20-04-2013 11:05)AnavriN napisał(a): Czy wam też fabryki lvl5 dają dużo mniej surowców niż powinny? Nie wiem co oni tam robią ale z dnia na dzień coraz więcej błędów się pojawia. No i druga sprawa, że żeby uruchomić produkcje w 6 fabrykach 5lvl trzeba wydać więcej surowców niż się otrzymuje więc jaki jest tego sens? A nie zaatakował Cię ktoś ? Jak ktoś Cię podbije to otrzymuje max 20% Twoich zebranych surowców, więc oczywiste jest, że będziesz dostawał mniej surek niż normalnie i nie będziesz w stanie puścić nowej produkcji RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - misza02 - 20-04-2013 23:45 tez tak wnioskuje ze jestes czyims wasalem i oddajesz mu swoj % z produkcji moje miasto sie rozwija a to efekt: MOJE MIASTO jestem na 7 miejscu w PL, zaraz za jabolkiem RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - AnavriN - 21-04-2013 08:38 No fakt, gdzieś mi to umknęło A jeszcze jedna sprawa, jak wchodzę na budynek straży pożarnej, poniżej listy pracowników, w odróżnieniu od np szpitala czy policji jest opcja z jakimiś strażakami żeby sobie ich wyhodować, chociaż u mnie to nie działa. Ktoś wie po co to, jak i gdzie? RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - Igorow - 21-04-2013 08:45 (21-04-2013 08:38)AnavriN napisał(a): No fakt, gdzieś mi to umknęło Uważam ze to ich bład programistyczny U nikogo nie działa raczej RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - mlekoju - 21-04-2013 09:47 Misza ja już jestem na 18stym miejscu w Polsce Doganiam czołówkę 2 |