Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. (/Temat-Dziennik-Pracy-Kickster-Skracanie-etc-96733) |
RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - asiorek - 20-02-2015 13:17 Jeśli dostajesz bana na grupie to po prostu znikasz z niej i tyle RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - jergele - 22-02-2015 11:05 Pytałem, jak sprawdzić kiedy ban się kończy... a nie kiedy zaczyna RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - Money. - 22-02-2015 11:17 (22-02-2015 11:05)jergele napisał(a): Pytałem, jak sprawdzić kiedy ban się kończy... a nie kiedy zaczyna Ban na grupę nigdy się nie skończy, ponieważ to Administrator tej grupy decyduje o tym.. RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - Kickster - 22-02-2015 11:43 W prawym rogu strzaleczka > Ustawienia > Panel pomocy RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - asiorek - 22-02-2015 13:05 (22-02-2015 11:05)jergele napisał(a): Pytałem, jak sprawdzić kiedy ban się kończy... a nie kiedy zaczynaDokładnie, coś odwalisz to admin cię wywala bez możliwości powrotu i tyle RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - ZeeZ - 22-02-2015 15:27 Powodzonka ! Będę zaglądał RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - Kickster - 01-03-2015 16:45 Jutro dodam podsumowanie Lutego, jutro bo nie wiem czy tanieaukcje wyplaca i jesli wyplaca to ile.. Zresztą nieważne ;p Zła informacja dla "czytelników" dziennika, niestety po lutowym podsumowaniu zawieszam jego pisanie Ostatnio mam strasznie dużo obowiązków i dużo źródeł dochodu, codzienne zliczanie wszystkiego jest długie i męczące. Prowadzę swoją dokumentację czysto liczbową, w dzienniku na razie nie mam czasu pisać Dzięki że zaglądaliście Wpadnijcie jeszcze jutro po podsumowanko RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - master4 - 01-03-2015 19:47 Możesz dodawać co 2 dzień , ewentualnie raz na tydzień tylko takie obszerne podsumowanie Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - nitram - 22-09-2015 20:45 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - MaLiN - 23-09-2015 09:27 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |