Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - szypkiwonsz - 12-04-2017 14:22

Pisze, że przedawniony a przecież nie dało się go nawet aktywość a próbowałem od kiedy się pojawiły...

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - kniew - 12-04-2017 15:42

czym się różni deep link od affilate link? i czy to prawda, że cookies są ważna tylko do zamknięcia przeglądarki?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 12-04-2017 16:26

Deep link i affiliate link niczym się nie różnią. Tak, cookies są ważne do zamknięcia przeglądarki.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Pallado - 12-04-2017 16:29

Hmmm witam, planuję przetestować zarabianie z ali. Jak to z tym jest bo słyszałem, że nie tylko przez serwis epn.biz jest to mozliwe , ze istnieje jeszcze inna stronka. Prawda to? Jezeli tak to gdzie prowizja jest wieksza? Z góry dzięki Wink

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - szypkiwonsz - 12-04-2017 17:37

ale nie ma linków do tworzenia, jest dużo stron do cashbacku ale tylko i wyłącznie Ty możesz dostać bo wchodzisz na dana strone i przekierowuje cie na ali

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - szypkiwonsz - 12-04-2017 19:24

ale nie ma linków do tworzenia, jest dużo stron do cashbacku ale tylko i wyłącznie Ty możesz dostać bo wchodzisz na dana strone i przekierowuje cie na ali

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - MOHER95 - 13-04-2017 08:42

myślał ktoś kiedyś nad tym aby zarabiać jeszcze na samym klikaniu w reflink? jak widzę że moje linki z przedmiotami mają po ponad 1000 wejść to aż żal nie podpiąć pod to jakiegoś programu typu ad.fly. I teraz jest sprawa orientuje się ktoś czy jest taki skracacz co nie trzeba czekać tych 5 sekund i żeby naliczało $$?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 13-04-2017 08:55

(13-04-2017 08:42)MOHER95 napisał(a):  myślał ktoś kiedyś nad tym aby zarabiać jeszcze na samym klikaniu w reflink? jak widzę że moje linki z przedmiotami mają po ponad 1000 wejść to aż żal nie podpiąć pod to jakiegoś programu typu ad.fly. I teraz jest sprawa orientuje się ktoś czy jest taki skracacz co nie trzeba czekać tych 5 sekund i żeby naliczało $$?

To byłoby zbyt piękne, by mogło być prawdziwe.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - bestek112 - 13-04-2017 13:34

(13-04-2017 08:42)MOHER95 napisał(a):  myślał ktoś kiedyś nad tym aby zarabiać jeszcze na samym klikaniu w reflink? jak widzę że moje linki z przedmiotami mają po ponad 1000 wejść to aż żal nie podpiąć pod to jakiegoś programu typu ad.fly. I teraz jest sprawa orientuje się ktoś czy jest taki skracacz co nie trzeba czekać tych 5 sekund i żeby naliczało $$?

Po pierwsze zbyt piękne jak kolega napisał wyżej a po drugie spadnie Ci sprzedaż bo ludzie nie będą chcieli czekać a po trzecie na pewno epn się nie zgodzi na to.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wiater666 - 13-04-2017 14:43

Macie moze jakiś sprawdzony sposób na rozprowadzanie linków?
Na grupkach "cebulowych" na Fejsie zarobilem juz ok. 7$ (jestem zielony w te klocki Big Grin ) ale dostalem juz chyba 3 bany, bo cebulakom sie coś nie podobało.. Big Grin Ktoś cos?