![]() |
Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB (/Temat-Zarob-na-YouTube-Ciekawy-BlackHat-Pod-PPA-CPA-SUB-99645) |
RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - aero2 - 16-10-2014 15:27 Fajnie być tutorem, otrzymuje się wszystko na sprzedaż do recenzji za darmo. ![]() RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - Bandaid - 16-10-2014 15:28 Dawno tu nic nie pisałem ale bawi mnie lekko to wasze " Trzeba było czytać regulaminy". Oczywiście nabierający się na suby to w większości przypadków po prostu idioci, ale nie bądźcie takimi hipokrytami, wy też zawsze czytacie regulaminy? Gdy instalujecie jakiś program klikając cały czas 'Dalej' i akceptując warunki umowy to też czytacie co jest w niej zawarte? RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - jarunioo7 - 16-10-2014 15:39 Ja nie czytam... Dlatego często nabieram sie na PPI ![]() ![]() RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - AnnaKa - 16-10-2014 15:41 Ja czytam, często cwane rozwiązania są stosowane szczególnie jak wyże w PPI, dlatego trzeba uważać co się instaluje. @aero2 nie chodzi o poradniki bardziej o to że byłoby się rozpoznawalnym na forum i ludzie by chętniej prosili o pomoc. Poradniki mogę pisać sobie sam. Jeszcze na ZC nie było na sprzedaż czegoś czego bym nie znał. Szczególnie pod subskrypcje SMS RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - adios123 - 25-03-2015 18:11 (15-10-2014 13:24)aero2 napisał(a): Dobre, tylko gorzej jak ktoś z YT się zainteresuje że się pod nich ktoś podszywa. Haha, co mogą zrobić? Każdy tak może sobie pisać, byleby nie było żadnych wyrazów z youtube czy cos Złota łopata dla mnie xD RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - misterzelek - 25-03-2015 19:31 I jak tam zarobił ktoś coś ![]() RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - adios123 - 25-03-2015 19:45 probowalem dzis, wyslalem wiadomosc do ok. 100 osob i 35 wyswietlen, 0 leadow ale wiem dlaczego mam 0 bo blad zrobilem, od 2 dni robie straszne bledy w subach i ciezko mi idzie xD RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - Voldir - 26-03-2015 19:51 Tak z ciekawości stestowałem przed chwilką i na 27 UV na razie 0 leadów. Może co się ruszy. Jeśli nie to nie mogę mieć do nikogo żalu bo każdy powinien znaleźć swój złoty środek. Dobrze jest czytać takie poradniki i wrzuty bo czasem można z czegoś takiego skorzystać lub nie rzadko wpadnie nam jakiś dobry pomysł czy nisza, dzięki właśnie takim wstawkom. Warto modyfikować pomysły wrzucone tutaj i próbować na prawdę wszystkiego, nawet gdy wyda nam się to bardzo głupie a nóż podziała i będzie to Nasza złota nisza ![]() RE: Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - broofie - 26-03-2015 20:10 Wg mnie za duze ryzyko a za male zyski. Nie wiem czy podszywanie sie pod staff YT (do tego na ich portalu ![]() ![]() Zarób na YouTube (Ciekawy BlackHat) Pod PPA/CPA/SUB - Mikey - 05-04-2015 18:09 @[broofie] dokładnie, według mnie szczyt chamstwa aby podszywać sie pod kogoś. AnnaKa postaw sie na ich miejscu, chyba nie chciałbys aby ktoś podszywał sie pod Twoja osobę. Myśle, ze jest dużo ciekawszych sposobów zarabiania przez internet i zapewne za niedługo sie nimi tutaj podzielę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |