Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Bot] Likeplus.eu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [Bot] Likeplus.eu (/Temat-Bot-Likeplus-eu-96448)

Strony: 1 2 3

RE: [Bot] Likeplus.eu - komp165 - 16-11-2014 00:10

a masz jakis filmik

RE: [Bot] Likeplus.eu - TechByte - 16-11-2014 12:41

Filmiku nie mam, ale jak bardzo chcesz to mogę nagrać. Pisz na PW

RE: [Bot] Likeplus.eu - TechByte - 29-11-2014 12:34

odswieżam

RE: [Bot] Likeplus.eu - Kaspirek - 29-11-2014 12:39

To jest bot twojego autorstwa czy sciagniety z jakies strony? Bo nic nie napisałeś o tym a tyle kasy za niego

RE: [Bot] Likeplus.eu - P.pw - 29-11-2014 12:44

Jak bedzie recenzja lub idziesz pierwszy to biore

RE: [Bot] Likeplus.eu - Szrejter - 29-11-2014 12:45

Dokładnie Jego autorstwa, ale nie polecam na tym serwisie już się nie da zarobić (kiedyś owszem). Autor oczywiście będzie pisał, że się da bo wiadomo chce sprzedać, ale logicznie gdyby tak było to by zarabiał ogromną kasę a jednak fb nie daje już zarobić Wink

RE: [Bot] Likeplus.eu - TechByte - 29-11-2014 13:41

Tak bot jest mojego autorstwa. Jak ktoś chce zrecenzować to nie ma problemu, ale mogę udostępnić bota najpierw, żebyś sprawdził, czy wszystko działa w 100%. Mogę też kogoś z osób obecnie go używających poprosić o parę zdań na jego temat.

No z tym że teraz jest ciężko tam zarabiać to może i masz rację, ale jeżeli chciałoby się zarabiać na doładowaniach i Paypalu. A tam są też niektóre ciekawe nagrody. Zawsze też zostaje wam trochę punktów to promowania waszych fanpage czy kanału na YT.

Mogę zrobić obniżkę do 100zł dla 3 pierwszych osób.

[Bot] Likeplus.eu - Sloniasek - 21-01-2015 21:59

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.