![]() |
Poradnik Szybkie wyświetlenia na shorte.st itp. - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Szybkie wyświetlenia na shorte.st itp. (/Temat-Szybkie-wyswietlenia-na-shorte-st-itp-96369) |
RE: Szybkie wyświetlenia na shorte.st itp. - Xyrus - 20-08-2014 22:10 Ja mam szczęście bo moge zmieniać IP ![]() Sposób dobry, ale powoli idzie, średnio, przynajmniej u mnie, 100 wyświetleń na 20 minut. Jest tylko jeden problem ![]() Dostałem bana na 1 konto, zmieniłem IP założyłem 2. Wysłałem 50 wiadomości i Ban ![]() RE: Szybkie wyświetlenia na shorte.st itp. - developedmon - 21-08-2014 18:59 jak wy dostajecie bana ? ja spamuje nie wiem ale za przeproszenie w ...uj dużo i tylko mam częściej kody capp RE: Szybkie wyświetlenia na shorte.st itp. - nzvq - 25-08-2014 16:23 nie wiem o co chodzi ale na explorerze mnie nie banuje, na chrome już tak RE: Szybkie wyświetlenia na shorte.st itp. - Misiek9219 - 11-09-2014 12:24 Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że na niepotwierdzonym koncie i wrzucaniu linków bezpośrednio z short.st bana nie dostawałem. Za to jak skracałem je dodatkowo na goo.gl żeby wyglądały wiarygodniej to ban szedł po 20-30 pytaniach. Warto sprawdzić jakie ask linki banuję a jakie nie. Myślę, że trzeba mieć zweryfikowane konto i puszczać linki bez dodatkowego skracania i będzie git ![]() RE: Szybkie wyświetlenia na shorte.st itp. - jarunioo7 - 11-09-2014 14:02 Spróbuje na weekend tej metody i podziele się wrażeniami ![]() ![]() RE: Szybkie wyświetlenia na shorte.st itp. - jarunioo7 - 14-09-2014 15:25 Popracowałem 15 minut.. Zobaczyłem że nawet jednego wejścia nie ma - i odpuściłem.. Żeby zarobić tego 1$ na godzine to potrzebne ok 600 wyświetleń. Czyli na 15 minut powinienem uzbierać 150 wyświetleń. Jeśli nie będzie - sposób nie warty zachodu ![]() ![]() RE: Szybkie wyświetlenia na shorte.st itp. - Darven - 14-09-2014 15:47 Czekam, jak wyniki będa w miarę zadowalające to i ja się w to piszę ![]() RE: Szybkie wyświetlenia na shorte.st itp. - jarunioo7 - 14-09-2014 17:18 Po 2 godzinach oczekiwań ---> 0 wyświetleń :o Dziwne bo wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcjami, nawet wyłączałem opcje "Zapytaj anonimowo" bo niektórzy na anonimki nie odpowiadają - a tu 0 totalne.. :/ Pytania wysłałem do około 100 użytkowników, liczyłem że coś z tego będzie i totalnie się zawiodłem.. Nie polecam :x W najlepszym przypadku i tak ten sposób nie da godziwej stawki za godzine ![]() RE: Szybkie wyświetlenia na shorte.st itp. - Darven - 14-09-2014 18:45 Może poczekaj do jutra, może coś wpadnie ;p RE: Szybkie wyświetlenia na shorte.st itp. - Kickster - 14-09-2014 21:47 jeśli ask to tylko botem bo tak to strata czasu :x |