Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Reklamacja uszkodzonego przedmiotu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195)
+--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228)
+--- Wątek: Reklamacja uszkodzonego przedmiotu (/Temat-Reklamacja-uszkodzonego-przedmiotu-76244)

Strony: 1 2 3

RE: Reklamacja uszkodzonego przedmiotu - vankosiara - 12-09-2013 19:24

Odpowiedź na mój mail :

Cytat:Witam.

Ja pierniczę, te mat...ły rozwaliły go. Szkoda, że Pan od razu go nie rozpakował i nie spisał protokołu szkody. Teraz zostaje zgłoszenie szkody do Poczty Polskiej, ale muszę się zorientować jak to przeprowadzić. Dam Panu znać co i jak, a w najbliższym czasie zwrócę Panu pieniądze.

Pozdrawiam
Gdańska

Czyli raczej zwróci mi pieniądze. Czekam na postęp zgłoszenia.

Odp: Reklamacja uszkodzonego przedmiotu - hbr - 16-09-2013 00:57

Czyli jednak miałem rację. Załatwiać z pp odszkodowanie z tytułu uszkodzonego przedmiotu podczas przesyłki. Byle te 7 dni nie minęło, bo zostaniesz z niczym.

RE: Reklamacja uszkodzonego przedmiotu - vankosiara - 16-09-2013 18:54

Jutro idę odesłać mikrofon, bo mam na do sql na 12.35 a niestety nie mogłem wcześniej, bo poczta jest u mnie do 14.30 a wracam z szkoły ok. 17-18.

Odp: Reklamacja uszkodzonego przedmiotu - hbr - 17-09-2013 01:44

No nic. Teraz tylko trzymać kciuki za pozytywne załatwienie sprawy.
Powodzenia życzę.

RE: Reklamacja uszkodzonego przedmiotu - vankosiara - 21-09-2013 13:22

Nie przyjęli reklamacji.
Lecz dogadałem się z gościem i odda mi kasę za mikro oraz połowę kosztów przesyłki (razem 80zł)

RE: Reklamacja uszkodzonego przedmiotu - vankosiara - 19-10-2013 15:10

Kontrahent oddał mi pieniądze. Wszystko przebiegło pomyślnie.
Teraz jak się będzie dało to wszystkie rzeczy elektroniczne/delikatne zamawiam kurierem facepalm