![]() |
Zlecę wystawienie aukcji allegro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zlecę wystawienie aukcji allegro (/Temat-Zlece-wystawienie-aukcji-allegro-70951) |
RE: Zlecę wystawienie aukcji allegro - swawolny_senior - 22-06-2013 09:16 (22-06-2013 09:12)BloNdyN95 napisał(a): swawolny. odezwal sie.. Nie kazdy musi pisac poprawnie mi sie moze nie chce uzyac tych jebanych koncowek ąćś wiec nie czepiaj sie.. Margines spoleczny sie odezwal. tu nie chodzi tylko o to dziecko, ale o słownik rynsztoku kurwy i inne słownictwo widać rodzice tak do ciebie mówią i taki język używany w domu ( zapewne melina gdzie libacje 24/h i policja kilkadziesiąt razy na dzień) skoro tak sypiesz nim jak z rękawa może rodzicom zabrali prawa rodzicielskie jak z marginesu się wywodzisz bo takie wnioski po tym co reprezentujesz i pokazujesz, poprawczak zaliczyłeś albo inny ośrodek opiekuńczo wychowawczy i zamiast zostać zresocjalizowanym to wyszedłeś jeszcze gorszy jak wszedłeś pracowałem z taką trudną młodzieżą, psychologiem byłem i jak widzę ty jesteś niereformowalny i nie resocjalizowalny więzienie dziecko to coś i miejsce jak widzę gdzie szybko trafisz RE: Zlecę wystawienie aukcji allegro - swawolny_senior - 22-06-2013 10:20 (22-06-2013 10:14)BloNdyN95 napisał(a):(22-06-2013 09:16)swawolny_senior napisał(a):(22-06-2013 09:12)BloNdyN95 napisał(a): swawolny. odezwal sie.. Nie kazdy musi pisac poprawnie mi sie moze nie chce uzyac tych jebanych koncowek ąćś wiec nie czepiaj sie.. Margines spoleczny sie odezwal. tak wygląda analiza ciebie i twojego zachowania ze strony psychologicznej ja widzę dziecko, że prostactwem, chamstwem i wulgaryzmem ty krzyczysz o pomoc a rodzice z marginesu społecznego tego ci nie dadzą są psychologowie szkolni udaj się do nich powiedz co cię gryzie, otwórz się jest wiele ośrodków terapeutycznych i terapeutów, jest masa ludzi którzy niosą pomoc, trzeba po prostu się do nich o nią zwrócić a nie kozaka wielkiego grasz klnąc jak szewc i pijak z meliny pod budką z piwem daj namiary swojego miasta i na siebie na pw zadzwonię do znajomych jak się wstydzisz sam prosić o pomoc, poszukam pomocy sam dla ciebie i wyślę ich do ciebie być może nawet mops nie wie i opieka społeczna jak wielka dzieje ci się krzywda i nikt nie słyszy twego wołania o pomoc może nie jesteś złym dzieckiem, ale rodziny się nie wybiera a jak chcesz się wyrwać z tego marginesu spolecznego to wielki plus dla ciebie RE: Zlecę wystawienie aukcji allegro - otrzymajpen - 22-06-2013 10:23 BloNdyN95 to jest krętacz szkoda z nim wchodzić w jakieś układy, pierw mnie zwodzi przez 2 dni że na 100% mi wystawi aukcję a potem? nie wystawia. RE: Zlecę wystawienie aukcji allegro - Archiebald - 22-06-2013 10:26 Szkoda słów Blondyn na Ciebie . Pozostaje tylko współczuć ,bynajmniej nie Tobie tylko Twoim rodzicom bo pewnie dumni są że Cię dobrze wychowali a tu zonk taki ![]() RE: Zlecę wystawienie aukcji allegro - swawolny_senior - 22-06-2013 10:31 (22-06-2013 10:26)Archiebald napisał(a): Szkoda słów Blondyn na Ciebie . Pozostaje tylko współczuć ,bynajmniej nie Tobie tylko Twoim rodzicom bo pewnie dumni są że Cię dobrze wychowali a tu zonk taki jak rodziców na melinie interesuje tylko skąd wziąść na barylkę, lub połówkę i orgię pijacką z sexualną zrobić to jak on ma być inny jak ma taki a nie inny przykład tak jest wychowany, dla niego taka rzeczywistość jest jedyną jaką zna, dziecko wrzeszczy wręcz o pomoc a znikąd tej pomocy nie może otrzymać, albo wstydzi się o nią poprosić Zlecę wystawienie aukcji allegro - Sloniasek - 22-06-2013 10:42 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Zlecę wystawienie aukcji allegro - Sloniasek - 22-06-2013 11:44 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |