cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto (/Temat-cashtowns-zarabiaj-euro-budujac-swoje-miasto-65214) |
RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - patryk574 - 21-02-2013 16:32 trochę to skomplikowane RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - jabolek1991 - 21-02-2013 17:01 Skomplikowane ? Co takiego jest skomplikowane ? Nastaw produkcje -> zbierz -> sprzedaj lub rozbudowujesz inne budynki Ważne, żebyś podnoscił lvle budynków i budował hałupy i drogi, oraz produkował pracowników. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Jak ktoś chce tutora do tej gry to zapraszam na pw mam konto w Polsce z 470 gold ~22 euro, Slowacji ~140 gold , Qatarze ~170 gold , na tej grze idzie zarobić kokosy tylko trzeba widzieć gdzie się zarejestrować Wszystko na pw, za rejestracje z refa daje zbiór krajów, które nie są pod okupacją, czyli nie płacimy dodatkowych taxów + mało graczy tam gra = dostaniecie dużo golda za sprzedawane surowce Zapraszam do siebie po ref linki do tych krajów ------------------------------------------------------------------------------------------------------ RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - misza02 - 21-02-2013 17:09 aby zobaczyc jakie kraje nie sa jeszcze pod okupacja wystarczy wejsc w grze w mape swiata i tam jest wszystko napisane. co do multi to grozi za to ban :/ co dozarobkow to idzie zarobic tylko trzeba grac i myslec jak grac RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - jabolek1991 - 21-02-2013 17:15 Mylisz się drogi kolego, szkoda, że tematy zakładają mało zorientowani Większość krajów nawet na mapie nie ma więc trzeba przeszukiwać 243 kraje, żeby je znaleźć Multi ? możesz mieć 1 konto w każdym z 243 krajów - po skomplikowanych obliczeniach daje to nam liczbę 243 miast po 1 w każdym kraju i jest to jak najbardziej dozwolone RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - bios - 21-02-2013 17:19 Któro to jest ratusz? Chciałbym zrobić sobie pracowników i policjanta. RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - jabolek1991 - 21-02-2013 17:21 Ten po prawej na górze, żeby rozbudować domki musisz zbudować market blisko nich i doprowadzić drogi do domku ( 2 lvl domku potrzebuje 2 lvl drogi i zasięgu marketu). O policjancie jeszcze nie masz co marzyć RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - bios - 21-02-2013 17:25 Ok, dzięki. Odp: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - mmichal013 - 21-02-2013 17:35 Poszło z refa zobaczymy co z tego będzie Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2 RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - misza02 - 21-02-2013 18:29 (21-02-2013 17:15)jabolek1991 napisał(a): Mylisz się drogi kolego, szkoda, że tematy zakładają mało zorientowani Większość krajów nawet na mapie nie ma więc trzeba przeszukiwać 243 kraje, żeby je znaleźć byc moze masz racje z multi ale nie potwierdze ani nie zaprzecze. gdzies na forum sie doczytalem cos na ten temat. a skoro jestes bardziej zainteresowany to dlaczego sam nie zalozyles tematu. ja napisalem ze sam od niedawna gram w ta gre i duzo o niej nie wiem, a to co wiem to pisze moze podzielisz sie z nami ta wiedza jak dojsc szybciej do wiekszej ilosci gold. Odp: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - mmichal013 - 21-02-2013 18:55 @ misza02 a jak szybko idzie produkcja golda u ciebie ? Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2 |