Toolbar z RestockCheckerem !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Toolbar z RestockCheckerem !! (/Temat-Toolbar-z-RestockCheckerem-6508) |
RE: Toolbar z RestockCheckerem !! - Zythus - 21-05-2010 20:16 "Sprawdzacze są w tej chwili wyłączone. Zajmuję się problemem. Ustawię je w ciągu następnych kilku dni" SPokojnie, ustawcie sobie. Na ostatnim restocku i przedostatnim działał Powinien działać, śledzę na bieżąco temat z tym toolbarem na talkprizes. Nawet jeżeli jakimś cudem nie zadziała [co jest raczej nieprawdopodobne] to co wam zaszkodzi go na wszelki wypadek włączyć? RE: Toolbar z RestockCheckerem !! - Jeppers - 21-05-2010 23:13 już działa RE: Toolbar z RestockCheckerem !! - Marello - 22-05-2010 07:16 Toolbar z RestockCheckerem, no elegancko to śmiga super sprawa teraz tylko trzeba czekać na restock. RE: Toolbar z RestockCheckerem !! - deadwheel - 22-05-2010 08:26 mam taki sam problem jak wczesniej ktos currently offline .Im am aware of the issue.I am setting up a VPS in the next few days . co zrobic? moze to wgl nie dziala? RE: Toolbar z RestockCheckerem !! - Zythus - 22-05-2010 13:06 Cytat:moze to wgl nie dziala?A może przeczytasz niektóre posty i skapczysz, że wiele osób z tym czymś co nie działa wygrało nagrody? [Na restocku Spring Fling koleś zamówił Wii] Odśwież Toolbar [naciśnij na strzałkę obok napisu TutuDragon i kliknij "Refresh Toolbar"]. Będzie działać RE: Toolbar z RestockCheckerem !! - magik1907 - 25-05-2010 19:09 mam pytanie czy można jakoś usunąć ten denerwujący dźwięk ciągłego odświeżania się strony z tym toolbarem ??? Można oszaleć przez ten dźwięk RE: Toolbar z RestockCheckerem !! - Vesperus - 25-05-2010 21:00 (25-05-2010 19:09)magik1907 napisał(a): mam pytanie czy można jakoś usunąć ten denerwujący dźwięk ciągłego odświeżania się strony z tym toolbarem ??? jaki dźwięk ? ja nic nie mam RE: Toolbar z RestockCheckerem !! - lecezar - 26-05-2010 12:19 Not Yet! Sound Test Last Checked: 08:45:02 Też tak macie ? :/ Bo nie wiem czy to dobrze czy źle. Klikam refresh i i tak te same godziny RE: Toolbar z RestockCheckerem !! - bmw00 - 26-05-2010 18:23 ostania aktualizacja była o tej godzinie poprawie ci chodzi ja mam 3 okienka tego RE: Toolbar z RestockCheckerem !! - lecezar - 26-05-2010 22:07 No i gówno :/ Mi nie zadziałało jakoś O.. odpaliło się dopiero teraz... trochę za późno :/ Sorry, you're not in this redemption. I wywalało mi takie coś.. może wie ktoś o co z tym chodzi ? |