Cwiczysz na silowni? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Cwiczysz na silowni? (/Temat-Cwiczysz-na-silowni-64039) |
RE: Cwiczysz na silowni? - kleomenes - 29-01-2013 16:36 @UP Dla tego najlepiej na początku ćwiczyć na "sucho" bez odżywek. Później dopiero coś dodać, kreatyna, bcaa itp. RE: Cwiczysz na silowni? - Satan - 29-01-2013 16:38 osobiście nigdy nie wspomagałem się suplami, tylko robiłem część redukcji na spalaczu co nic mi nie pomagało, więc rzuciłem go w diabły xD RE: Cwiczysz na silowni? - kleomenes - 29-01-2013 16:42 Spalacze idą na końcową wycinkę, na początku samo leci. Poza tym organizm się "adaptuje" do spalacza po jakimś czasie, i gdy brałeś go od początku to z czasem coraz mniej odczuwasz jego działanie. Wszystko z głową jak to mówią RE: Cwiczysz na silowni? - Satan - 29-01-2013 16:44 Spalacze na koniec ? Dobrze wiedziec, czlowiek cale zycie się uczy RE: Cwiczysz na silowni? - kleomenes - 29-01-2013 16:46 @UP Tak, na koniec, najlepiej zacząć od jakichś słabszych, potem po czasie jak będą "niewystarczające" to przerzucić się na coś mocniejszego. Oczywiście branie spalaczy albo innych odżywek mija się z celem jeśli nie ma odpowiedniej diety, która stanowi 80% sukcesu RE: Cwiczysz na silowni? - Satan - 29-01-2013 16:52 Brałem Fat Burner Max od Trec, czyli słabiutki Dietka oczywiscie była, inaczej tłuszczyk by nie zszedł ;D RE: Cwiczysz na silowni? - ciekma - 29-01-2013 22:50 Ja chodziłem z 5 lat temu w szczytowej formie 9 dych na klate. A teraz jak tylko zacznę zarabiać coś więcej na necie to karnecik pójdzie P Jaki proponujecie spalacz do ćwiczeń? kiedyś brałem thermo speed extreme ale nie wiem czy pomagał coś. Czytałem że Scorch jest dobry RE: Cwiczysz na silowni? - bios - 30-01-2013 08:59 @Też miałem thermo speed extreme, był ok. Z tym, że robiłem dużo aerobów. Ogólnie siłka mi wychodziła 2-3h. RE: Cwiczysz na silowni? - kleomenes - 30-01-2013 09:40 @UP To sporo ci schodziło, mi wychodzi max godzina na siłkę, potem ewentualnie jakieś aeroby do 30 minut od razu po treningu. A jak nie ćwiczę w danym dniu, to z kolei aeroby dochodzą do godziny. Jedyny mankament to to, że po jakimś czasie, te 60 minut aerobów(bieganie) gó*** daje i trzeba szukać mocniejszych wyzwań :/ typu HIIT, tabata itp. Profesjonalistą nie jestem więc póki co nie kombinuję, biegam sobie nadal, dla zdrowotności RE: Cwiczysz na silowni? - bios - 30-01-2013 10:52 Ja chodziłem z 2 znajomymi, dlatego tak. Ogólnie zawsze po treningu bieganie i aeroby. |