[Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? (/Temat-Poradnik-Jak-zakladac-konta-YT-by-dlugo-wytrzymaly-60507) |
RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Damkofr - 03-11-2012 19:47 czekamy na recenzje jestem mocno zainteresowany ale jak mi konto usuną po tygodniu to nie będe zadowolony. RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Sloniasek - 03-11-2012 22:41 Recenzja: Poradnik ten znajduje się na blogu autora tematu, opisuje założenie konta YouTube poprzez inną stronę niż pinger, są screeny i wszystko jest opisane krok po kroku, sposób wygląda obiecująco i dotychczas nie spotkałem się jeszcze z tą metodą. Również do zestawu dostaje się program do sprawdzania kont YT, uważam że im więcej osób dostanie poradnik to sposób może stracić na "świeżości" Sam na pewno wypróbuję ten sposób, zachęcam do kupna RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Damkofr - 03-11-2012 22:50 kupuje jutro lub w pon. RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - WojaKk - 03-11-2012 23:00 Damkofr, to że ci konta blokują, na których masz filmy to nie z powodu masowego tworzenia i wykrycia przez YouTube tylko filmy, które wrzuciłeś zostały prawdopodobnie zgłoszone. Co do poradnika to ile średnio trwa założenie 10 kont? RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - matimus - 04-11-2012 11:49 (03-11-2012 23:00)WojaKk napisał(a): Damkofr, to że ci konta blokują, na których masz filmy to nie z powodu masowego tworzenia i wykrycia przez YouTube tylko filmy, które wrzuciłeś zostały prawdopodobnie zgłoszone. Jedno konto robi się z półtora, dwie minuty. (03-11-2012 22:41)Sloniasek napisał(a): Recenzja: Dostaje się też program do sprawdzania kont Co do opóźnienia z wydaniem poradnika.Chodziło o to że nie działał ten link :http://www.youtube.com/create_account .Sposób nie jest taki że robimy te konta przez tą stronę , lecz jeżeli ten link nie działa nie działa też link do zakładania kanału. Zapraszam do kupna. Wyszła druga wersja poradnika ! RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Damkofr - 07-11-2012 09:24 Kupiłem poradnik, zrobiłem jedno konto dokładnie jak jest opisane wrzuciłem 1 film i na drugi dzień konto usunięte ;x RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Adreon - 07-11-2012 12:41 Tak Samo jak kolega wyżej po 1 dniu konto usuniete .... RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Sloniasek - 08-11-2012 08:48 Niestety również się rozczarowałem bo usunęło mi wszystkie 50 kont RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Damkofr - 08-11-2012 18:40 Niech się wypowie matimusek... RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - matimus - 08-11-2012 20:08 matimus jak coś nie wiem dlaczego wam nie działa tak jak mi ja używam tego sposobu i mi wszystko działa elegancko. |