![]() |
[Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? (/Temat-Poradnik-Jak-zakladac-konta-YT-by-dlugo-wytrzymaly-60507) |
RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Damkofr - 03-11-2012 19:47 czekamy na recenzje jestem mocno zainteresowany ale jak mi konto usuną po tygodniu to nie będe zadowolony. RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Sloniasek - 03-11-2012 22:41 Recenzja: Poradnik ten znajduje się na blogu autora tematu, opisuje założenie konta YouTube poprzez inną stronę niż pinger, są screeny i wszystko jest opisane krok po kroku, sposób wygląda obiecująco i dotychczas nie spotkałem się jeszcze z tą metodą. Również do zestawu dostaje się program do sprawdzania kont YT, uważam że im więcej osób dostanie poradnik to sposób może stracić na "świeżości" ![]() Sam na pewno wypróbuję ten sposób, zachęcam do kupna ![]() RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Damkofr - 03-11-2012 22:50 kupuje jutro lub w pon. RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - WojaKk - 03-11-2012 23:00 Damkofr, to że ci konta blokują, na których masz filmy to nie z powodu masowego tworzenia i wykrycia przez YouTube tylko filmy, które wrzuciłeś zostały prawdopodobnie zgłoszone. Co do poradnika to ile średnio trwa założenie 10 kont? RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - matimus - 04-11-2012 11:49 (03-11-2012 23:00)WojaKk napisał(a): Damkofr, to że ci konta blokują, na których masz filmy to nie z powodu masowego tworzenia i wykrycia przez YouTube tylko filmy, które wrzuciłeś zostały prawdopodobnie zgłoszone. Jedno konto robi się z półtora, dwie minuty. (03-11-2012 22:41)Sloniasek napisał(a): Recenzja: Dostaje się też program do sprawdzania kont ![]() Co do opóźnienia z wydaniem poradnika.Chodziło o to że nie działał ten link :http://www.youtube.com/create_account .Sposób nie jest taki że robimy te konta przez tą stronę , lecz jeżeli ten link nie działa nie działa też link do zakładania kanału. Zapraszam do kupna. Wyszła druga wersja poradnika ! RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Damkofr - 07-11-2012 09:24 Kupiłem poradnik, zrobiłem jedno konto dokładnie jak jest opisane wrzuciłem 1 film i na drugi dzień konto usunięte ;x RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Adreon - 07-11-2012 12:41 Tak Samo jak kolega wyżej po 1 dniu konto usuniete .... RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Sloniasek - 08-11-2012 08:48 Niestety również się rozczarowałem bo usunęło mi wszystkie 50 kont ![]() RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - Damkofr - 08-11-2012 18:40 Niech się wypowie matimusek... RE: [Poradnik]Jak zakładać konta YT by długo wytrzymały ? - matimus - 08-11-2012 20:08 matimus jak coś ![]() |