Poradnik made by yazir + support - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik made by yazir + support (/Temat-Poradnik-made-by-yazir-support-59516) |
RE: Poradnik made by yazir + support - patyk339 - 03-10-2012 16:23 Chciałbym zarezerwować Jeśli jest jeszcze możliwość RE: Poradnik made by yazir + support - yazir - 03-10-2012 16:50 Osoby które zarezerwowały poradnik proszę o kontakt na PW z wybranym sposobem płatności tzn mBank, PayPal (+10%), alior sync. Będę pare minut po 19. Będę odsyłał informacje z danymi do wpłaty. W razie płatności PayPal oczywiście pieniądze wysyłacie jako PREZENT. Możliwe inne sposoby płatności do ustalenia indywidualnie Poradnik jest gotowy. Wszystko opóźnia się przez moją dziewczynę więc wszystkie pretensje do niej. RE: Poradnik made by yazir + support - malpa2 - 03-10-2012 17:41 A czemu jeśli Paypal to +10%? RE: Poradnik made by yazir + support - Kabajana - 03-10-2012 17:45 Bo PP jest mało wygodny ? RE: Poradnik made by yazir + support - yazir - 03-10-2012 17:54 (03-10-2012 17:41)malpa2 napisał(a): A czemu jeśli Paypal to +10%? Bo nie lubię tego procesora płatności. I nie mam zamiaru podpinać pod niego konta bankowego, bo potem same problemy mam. RE: Poradnik made by yazir + support - Ropsont - 03-10-2012 17:57 Hmmm... Pieniądze - nie śmierdzą, zawsze się przydadzą. Szósta rezerwacja xD RE: Poradnik made by yazir + support - yazir - 03-10-2012 18:23 To była 8 rezerwacja Ropsont. Jedna osoba już wpłaciła. Zostały 2 miejsca. Rezerwacje są ważne do jutra do 20 RE: Poradnik made by yazir + support - adek112233 - 03-10-2012 20:30 Także rezerwuję RE: Poradnik made by yazir + support - McRace91 - 03-10-2012 20:44 Nabyłem już poradnik. I jestem mile zaskoczony. Mimo, że znałem wcześniej już ten sposób, to jednak nigdy nie byłem przekonany do niego (brak doświadczenia jak i brak motywacji). Po przeczytaniu poradnika, zdanie na ten temat zmieniłem i to bardzo pozytywnie. Istnieje polski odpowiednik tej metody, ale bardzo kontrowersyjny Potwierdzam, że kontakt z autorem jest szybki i bardzo przyjemny, pomoże ws poradnika jak i nawiąże głębszy temat. Jest to sposób prosty jak i wymagający dużego wkładu od Nas samych. Także zarobki będą odzwierciedleniem Naszej pracy jaką w to włożymy i tego jak szybko nabierzemy w tym doświadczenie. Znajomość języka jak najbardziej na poziomie komunikatywnym, bo z translatorem daleko nie zajedziesz. RE: Poradnik made by yazir + support - RasTak - 03-10-2012 22:05 Witam Jeśli jeszcze można to rezerwuje miejsce/poradnik. Pozdrawiam. |