Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kickoff Boss - moja przygoda managera klubu piłkarskiego - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Kickoff Boss - moja przygoda managera klubu piłkarskiego (/Temat-Kickoff-Boss-moja-przygoda-managera-klubu-pilkarskiego-178609)

Strony: 1 2 3

RE: Kickoff Boss - moja przygoda managera klubu piłkarskiego - Decodec - 08-11-2025 09:17

Cześć,

A mógłbyś wyjaśnić co rozbudowywać jako pierwsze - szkółkę czy boisko treningowe? Czy opłaca się zatrudnić trenera 1* czy zbierać na +2*?

Fajnie by było jakbyś zrobił taki mini poradnik

Pozdro

RE: Kickoff Boss - moja przygoda managera klubu piłkarskiego - lighter1991 - 08-11-2025 10:21

Myślę, że najpierw lepiej zatrudnić lepszego trenera żeby miał kto tych juniorów dobrze wytrenować Wink Zawsze masz opcje zatrudnić trenera z jedna gwiazdka i wysyłać go sukcesywnie na szkolenie w celu podnoszenia umiejętności (za złoto). No chyba że stać Cię od razu na lepszego Smile