![]() |
Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? (/Temat-Czy-da-sie-dorobic-na-polecaniu-aplikacji-mobilnych-165047) |
RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - Hoolig4n - 13-11-2019 14:30 Pytanie może troszkę offtopowe, ale jak "zmonetyzować" pieniądze z Twisto? Z tego co wiem to można tą kartą robić tylko zakupy. Da się w jakiś sposób wypłacić gotówkę tak jak np. w przypadku Revoluta, czy jedyna opcja to kupno jakichś giftcardów i ich sprzedaż za mniejszą kwotę? Co do dziennika to powodzenia! ![]() RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - badii - 13-11-2019 14:56 (13-11-2019 14:30)Hoolig4n napisał(a): Pytanie może troszkę offtopowe, ale jak "zmonetyzować" pieniądze z Twisto? Z tego co wiem to można tą kartą robić tylko zakupy. Da się w jakiś sposób wypłacić gotówkę tak jak np. w przypadku Revoluta, czy jedyna opcja to kupno jakichś giftcardów i ich sprzedaż za mniejszą kwotę? Co do dziennika to powodzenia! gdzies czytalem, ze sie da. cos ala zwracasz towar i dostajesz kase na konto/w gotowce, cos takiego. RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - Krypto - 13-11-2019 15:01 (13-11-2019 14:30)Hoolig4n napisał(a): Pytanie może troszkę offtopowe, ale jak "zmonetyzować" pieniądze z Twisto? Z tego co wiem to można tą kartą robić tylko zakupy. Da się w jakiś sposób wypłacić gotówkę tak jak np. w przypadku Revoluta, czy jedyna opcja to kupno jakichś giftcardów i ich sprzedaż za mniejszą kwotę? Co do dziennika to powodzenia! Przez cache google kup papierosy np w biedronce i zwroca ci pelna kwote, bo nie mozna fajek RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - Pablo1878 - 13-11-2019 15:11 (13-11-2019 15:01)Krypto napisał(a):(13-11-2019 14:30)Hoolig4n napisał(a): Pytanie może troszkę offtopowe, ale jak "zmonetyzować" pieniądze z Twisto? Z tego co wiem to można tą kartą robić tylko zakupy. Da się w jakiś sposób wypłacić gotówkę tak jak np. w przypadku Revoluta, czy jedyna opcja to kupno jakichś giftcardów i ich sprzedaż za mniejszą kwotę? Co do dziennika to powodzenia! Mam kupić papierosy za 700 zł? PS. Trochę zaśmiecony ma wątek @[Wizjoner] . ![]() Jak zarobki w tym tygodniu? Będzie 200 zł? RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - Wizjoner - 13-11-2019 15:16 (13-11-2019 14:30)Hoolig4n napisał(a): Pytanie może troszkę offtopowe, ale jak "zmonetyzować" pieniądze z Twisto? Z tego co wiem to można tą kartą robić tylko zakupy. Da się w jakiś sposób wypłacić gotówkę tak jak np. w przypadku Revoluta, czy jedyna opcja to kupno jakichś giftcardów i ich sprzedaż za mniejszą kwotę? Co do dziennika to powodzenia! Ja zamówiłem kartę płatniczą Twisto, właśnie wczoraj mi przyszła, ale jeszcze nie miałem okazji jej wypróbować. Karta jest darmowa i można nią płacić za normalne zakupy, wydane pieniądze uzupełnia się punktami za rejestrację/polecenia. ![]() ![]() (13-11-2019 15:11)Pablo1878 napisał(a): PS. Trochę zaśmiecony ma wątek @[Wizjoner] . Szczerze powiedziawszy to po cichu na to liczę. ![]() RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - zyziekcoins - 13-11-2019 18:05 karta mozna normalnie placic zblizeniowo. tylko pierwszy raz musi byc normalnie RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - Jestem Warzywem - 14-11-2019 00:17 Z tego co wiem, to w Castoramie jest opcja zakupu towaru kartą a zwrot mogą zrobić gotówką, bynajmniej ja raz tak skorzystałem ![]() RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - Wizjoner - 14-11-2019 17:47 Dzień 9. Płacę kartą Twisto!
Dzisiaj kolejny dość przełomowy dzień - pierwszy raz zapłaciłem pieniędzmi zarobionymi w tym dzienniku! ![]() ![]() Jak widzicie można na niej umieścić personifikowany napis. Dla ciekawskich jest darmowa i są dwa wzorce kolorystyczne, fajna opcja. ![]() ![]() ![]() Jak aktualnie idzie? Przez ostatnie dni mam mało czasu, z tego względu skupiłem się jedynie na promocji przez FanPage - chciałbym go rozwijać, a nie polecać spamiąc na grupach z prywatnego konta. Myślę, że mam dość ciekawy i oryginalny pomysł na to, także dość fajnie się to rozwija, przynajmniej na ten moment. Do tego dołączę jeszcze na pewno rozwój Instagrama, którego na ten moment przyznam, że jedynie założyłem. ![]() Do tego pochwalę się, że wpadły kolejne 2 osoby na Twisto, więc robi się już na prawdę fajny wynik - a to przecież dopiero początki. Jestem mega pozytywnie zaskoczony obrotem spraw, przez ostatnie dni wpadło też dużo więcej niż bym się spodziewał niepotwierdzonych rejestracji na Twisto - zobaczymy co z tego wyjdzie! ![]() ![]() To by było tyle na dziś, będę wdzięczny za wszelaki odzew pod tym wpisem - chciałbym wiedzieć, czy mam tutaj już jakichś stałych czytelników. ![]() Pozdrawiam! Statystyki: Twisto: Rejestracje w toku: 21 Konta zatwierdzone: 3 Zarobione pieniądze: 150 zł XOOM: Rejestracje w toku: ? Konta zatwierdzone: 0 Zarobione pieniądze: 0 zł Monese: Rejestracje w toku: 4 Konta zatwierdzone: 0 Zarobione pieniądze: 0 zł W sumie zarobione na polecaniu: 150 zł Cel na listopad: 230/500 zł RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - Adziuu69 - 15-11-2019 08:41 Szkoda, że tak długo się czeka na weryfikację... Tydzień mija... RE: Czy da się dorobić na polecaniu aplikacji mobilnych? - Wizjoner - 15-11-2019 16:33 (15-11-2019 08:41)Adziuu69 napisał(a): Szkoda, że tak długo się czeka na weryfikację... Tydzień mija... Na prawdę aż tyle teraz to trwa? To by tłumaczyło, skąd te 21 niepotwierdzonych rejestracji u mnie. ![]() A skoro już wpis dodaje, to wczorajsze płatności na aplikacji potwierdzone - zapłacone punktami otrzymanymi za polecenie, wszystko gra jak najbardziej z Twisto. ![]() ![]() Pozdrawiam! ![]() |