![]() |
Droga do 1k-10k dziennie - krypto i drop - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Droga do 1k-10k dziennie - krypto i drop (/Temat-Droga-do-1k-10k-dziennie-krypto-i-drop-160205) |
RE: Droga do 1k-10k dziennie - krypto i drop - Peteszn - 24-12-2018 11:10 Zacząłbym od raportów dotyczących samej technologii blockchain (np Delloite albo inne opracowania), jak narazie to jesteśmy w piaskownicy i całe zamiesznie z ICO pokazało jak niedojrzały jest ten rynek. Do tego największym obecnym paradoksem jest to, że tak naprawdę praktycznie nikt nie kupuje tokenów dla techonologii i nie używa ich zgodnie z przeznaczeniem, tylko w celach spekulacyjnych. Jeżeli chcesz rzeczowo podchodzić to śledź kanał danego projektu na githubie, patrz jak pracuje team, jak często wrzucają nowe linijki kodu / jak realizują roadmapy. Samemu trzeba ocenić czy ich pomysł może mieć realne zastosowanie. Bardziej spekulacyjnie to patrzenie na marketcap i supply danej waluty, łatwo wyliczyć jaki ma potencjał na wybicie w hossie. Czynników jest sporo ![]() ![]() RE: Droga do 1k-10k dziennie - krypto i drop - Peteszn - 24-12-2018 16:15 No i brak cierpliwości wygrał, mogłem potrzymać pozycje do dzisiaj, a zysk byłby w okolicach 600zł ![]() Oczywiście takie sytuacje są normalne i nie ma co przeliczać tego w ten sposób, więc śmieję się z tego ![]() Obecnie szukam nowej pozycji, a Wam życzę udanych świąt! RE: Droga do 1k-10k dziennie - krypto i drop - VNMX. - 25-12-2018 03:11 Nie wykres, a cena. ![]() RE: Droga do 1k-10k dziennie - krypto i drop - Juniorek - 25-12-2018 07:25 Probowalem przegladac te strony co podales ale nic z tego nie zrozumialem i mi to przeszkadza bo jestem doroslym facetem i powinienem choc troche zrozumiec cokolwiek ![]() ![]() RE: Droga do 1k-10k dziennie - krypto i drop - Peteszn - 25-12-2018 10:35 VNMX, jakbym słyszał mantre Zaorskiego ![]() ![]() Juniorek zacznij w takim razie od tego, może będzie łatwiej: https://kryptopomocnik.pl, działy Poradnik dla początkujących i Słownik. Dzięki, wesołych również ![]() RE: Droga do 1k-10k dziennie - krypto i drop - Peteszn - 28-12-2018 18:21 Witajcie po świętach, mam nadzieje, że również odpoczeliście ![]() ![]() ![]() RE: Droga do 1k-10k dziennie - krypto i drop - Peteszn - 28-12-2018 21:21 Szybka aktualizacja, kolejne pozycje zajęte + złapany zacny short na x50 na BTC trochę poniżej obecnego szczytu ![]() ![]() Konkretna dywergencja na rsi. Czas szukac kolejnego longa, plus patrząc po wykresie miesięcznym możemy spodziewać się kolejnych wzrostów ![]() ![]() ![]() RE: Droga do 1k-10k dziennie - krypto i drop - Peteszn - 29-12-2018 11:33 Wczoraj złapany jeszcze jeden short na x50, zamknięty powyżej 70% ![]() 4/4 trady udane - wszystkie w przedziale 24-70% ![]() Pozycja na REP sprzedana na gorce w nocy, profit ponad 10%. Zarobek z REP: 230zł Wspaniałe uczucie jak budzisz się i okazuje się, że zarabiałeś śpiąc ![]() ![]() RE: Droga do 1k-10k dziennie - krypto i drop - olekn1 - 29-12-2018 11:39 Nieźle Tobie idzie ![]() ![]() RE: Droga do 1k-10k dziennie - krypto i drop - Obamakiller - 29-12-2018 13:52 Próbowałem na bitmexie grać w oparciu o metodologię mmd i przegrałem depo nw denerwowało mnie to, że po prostu wsparcia i opory są rozjezdzane na btc i wystrzały są bardzo często więc wykres staje się chaotyczny. Przerzuciłem się na forexa tam to jakoś ładniej wychodzi nw może wrócę na większe interwały na bitmexie albo może na binance, a jaką ty masz metodę na te wystrzały wychodzisz wtedy, dołączasz do nich? Pzdr. |