Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jaki jest Wasz stosunek do Hazardu? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328)
+---- Wątek: Jaki jest Wasz stosunek do Hazardu? (/Temat-Jaki-jest-Wasz-stosunek-do-Hazardu-154601)

Strony: 1 2 3

RE: Jaki jest Wasz stosunek do Hazardu? - SuperPartners.pl - 30-06-2024 16:09

Ja mam negatywny stosunek do hazardu. Ze znajomymi byłem kilka razy na automatach wrzucić jakieś drobne albo w kasynie się pobawić. Czasem wygrałem czasem przegralem ale w ogólnym rozrachunku jestem na minus. Realnie, na automatach nie da się wygrywać na dłuższą metę. Matematyki nie da się oszukać.
Tak samo jak chodzi o pokera lub ruletkę. Zaraz ktoś napisze że przecież są ludzie co zarabiają na pokerze, tylko problem jest w tym że to jest 1% graczy którzy żeby zarabiać wcześniej przez kilka lat grubo przegrywali i zazwyczaj mają bogatych rodziców co sponsorują ten "sport", bez większych zmartwień w życiu.

Także hazard to jest to samo co obstawianie w lotto - głupota i marnowanie pieniędzy w zamian za trochę emocji.