#RakContent | Life Is Good - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: #RakContent | Life Is Good (/Temat-RakContent-Life-Is-Good-145997) |
RE: #RakContent [] Czy wiesz jak zarabiać 7 000 złotych DZIENNIE na Sub SMS? - Rak - 24-05-2017 13:32 Aaaa to wiem który No nisza kozacka RE: #RakContent [] Czy wiesz jak zarabiać 7 000 złotych DZIENNIE na Sub SMS? - patrolpxd - 24-05-2017 14:27 Przybliży mi ktoś o co chodzi z tym Koskiem? RE: #RakContent [] Czy wiesz jak zarabiać 7 000 złotych DZIENNIE na Sub SMS? - Rak - 24-05-2017 18:32 @[patrolpxd] https://www.facebook.com/pudzianowski.official/posts/1353285738055373 RE: #RakContent [] Czy wiesz jak zarabiać 7 000 złotych DZIENNIE na Sub SMS? - patrolpxd - 24-05-2017 19:27 To on chyba jeszcze do tej pory liczy $$ na koncie z takiej niszy RE: #RakContent [] Czy wiesz jak zarabiać 7 000 złotych DZIENNIE na Sub SMS? - Rak - 24-05-2017 20:50 (24-05-2017 19:27)patrolpxd napisał(a): To on chyba jeszcze do tej pory liczy $$ na koncie z takiej niszy Świat zza krat nie taki kolorowy RE: #RakContent [] 10 000 PLN do końca roku| - Rak - 06-06-2017 22:16 No hejka świrusy Ostatnie dni miały dla mnie słodko-gorzki smak, bo praca idzie coraz sprawniej i są efekty, jest ładna pogoda, zawarłem kilka ciekawych znajomości, a jednocześnie życie wali mi się na głowę 2 Póki co nie jest w porządku, ale piniondz jakoś wpada. Pod względem kwot jest dużo lepiej niż wcześniej i wszystko z automatu. Cel na czerwiec ustalam na 1700 PLN + 10k do końca roku licząc od maja. Z tym że cel roczny będzie liczony razem z bieżącymi wydatkami - podliczam same oszczędności. Aktualnie piszę tekst po angielsku na 1k słów, i idzie mi całkiem nieźle, kupiłem kurs SEO za 2 stówy i programik do linkowania 2 Ktoś zaraz napisze, że się nie opłaca, ale ja wychodzę z założenia, że lepiej żeby zwróciła się inwestycja w byznesy niż w alko i kebaby Chociaż kursem SEO się nie najesz Wystartowałem też z kilkoma projektami - raczej takie eksperymenty, zrobiłem kilka śmieciowych stron na wordpressie pod niszę z niską konkurencją i chcę zobaczyć czy przyniosą efekty xD Kiedyś coś takiego przyniosło mi parę groszy uwaga bo teraz czas na Podsumowanie maja LeadNow Eforsa Na eforsie więcej, bo mam więcej linków. Polecam oba serwisy. LeadNow - dobra konwersja mimo braku nazwy pliku, odnowienia długo się trzymają, wypłaty w ciągu 24h, bardzo dobry support. Ostatnio pojawiła się możliwość dodania nazwy pliku. Eforsa - fantastyczna konwersja, ale te odnowienia to póki co porażka, większy zysk mam z samych aktywacji. Pomocny support, bardzo fajny mechanizm tworzenia linków, funkcja "zapisz jako nowy" bardzo usprawniła moją pracę. Niestety długo trzeba czekać na wypłatę. Maj został zamknięty z kwotą
1312,50 PLN CZERWIEC: 1700 PLN A czym Rak zajmuje się poza zarabianiem w internecie? Aktualnie jestem bezrobotnym 20-letnim człowiekiem czekającym na wyniki z matury, którą miałem pisać rok temu. Czasem pomagam ojcu w firmie, często też pracowałem jako sprzedawca. Trenuję kalistenikę, zajmuję się grafiką komputerową, interesuję się psychologią, relacjami międzyludzkimi, ekonomią, parapsychologią, duchowością i sprzedażą. W niektórych dziedzinach jestem dobry, w niektórych mniej Lubię biegać, pić yerba mate, czytać książki i medytować. Czasami trolluję na forach i piję tanie wina koniec dobranoc RE: #RakContent [] 10 000 PLN do końca roku| - Grubykesz - 07-06-2017 07:35 Podoba mi się. Przeczytałem cały dziennik i widzę, że robisz postępy - tak trzymaj! RE: #RakContent [] 10 000 PLN do końca roku| - Rak - 09-06-2017 12:54 Dzięki @[Grubykesz] Aktualna sytuacja Razem 443,50 w ciągu 9 dni, kiedyś ledwo wyciągałem tyle na miesiąc z subów A wystarczyło pobawić się w odnowienia. Według moich prognoz, z samego opierdzielania się zarobię gdzieś 1400 PLN. Ale nie opierdzielam się, tylko ciężko pracuję, więc cel 1700 będzie przekroczony. Myślałem nad tym, żeby podnieść do 2000 PLN, ale to zobaczymy w przyszłości Co u mnie: Zostałem świadkiem bierzmowania Ruszam z kolejnym projektem pod PPA Piszę ebooka do promowania na sub sms Przyjdzie wypłata z eforsy i ruszam z jeszcze jednym, ściśle tajnym projektem pod Polskę o kryptonimie p.o.r.n.o. Przetestuję też nowe programy CPL na Lead.Network Zgarnąłem 50 PLN za friko na uberze Ostatnio wywaliłem z życia wchodzenie na portale informacyjne i fejsbuka. Wam też to polecam, zobaczycie co się stanie RE: #RakContent [] 10 000 PLN do końca roku| - Rak - 03-07-2017 11:24 Jutro podsumowanie czerwca, zdradzę tylko, że cel nie został przekroczony głównie z powodu zawirowań na rynku i problemów z moimi narzędziami. Aktualnie ruszyłem z projektem pod reklamy (AdSense/PopAds), mam zamiar skupić się nad social media Dokładniej jest to blog kulinarny. Projekt bardziej pod zabawę, nie oczekuję kokosów z niego. Obecnie mam zrobione logo i konto na pintereście, wkrótce dostanę wypłatę i kupuję domenę. Rozpocząłem także pracę nad projektem pod Polskę, szczegółów na razie nie zdradzam. Statystyki ze strony międzynarodowej, jednoniszówki: powoli w górę W czerwcu wydarzyło się dużo fajnych rzeczy, także prywatnie jest ok PS: Zdałem maturę RE: #RakContent [] 10 000 PLN do końca roku - dawids7627 - 03-07-2017 13:29 All eyez on me <3 widzę że ktoś tu słucha dobrej muzyki |