Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: 100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału (/Temat-100-dziennie-Dziennik-slomianego-zapalu-139334)

Strony: 1 2 3

RE: 100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału - Rankill87 - 17-10-2016 20:40

Na dzis koniec. Tysiace telefonow bylo, ale sie oplacilo Smile podpisuje nadprogramowa umowe z nowym klientem za ktora zainkasuje kilka tysiakow i od razu pomyslalem o tym, ze trzeba je dobrze zainwestowac Smile

Zblizam sie do zamkniecia planu dzialania i wyszlo na to, ze musze w niego troche zainwestowac. Pewnie udalo by mi sie zrobic to bez inwestycji, ale kupie sobie tym sporo czasu Smile

Dzis nie obstawialem meczy, ale jutro rano napisze wam jutrzejsze typy w ktore pewnie wejde za kilka stow Wink

Trzymajcie kciuki, bo ide jutro na pierwszy trening na silownie Tongue

RE: 100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału - Rankill87 - 30-10-2016 11:21

Wracam Smile

Przepraszam za brak aktywności w ostatnim czasie. Październik okazał się całkiem zyskowny jeżeli chodzi o moje główne źródło dochodu i podpisałem nadprogramowe umowy Smile

Przypływ dodatkowych kilkunastu tysięcy zł i pogoda w ostatnim czasie zmusiły mnie do kupna wycieczki w ciepłe kraje Smile Musiałem trochę wygrzać dupsko i wracam do roboty. Miałem mnóstwo czasu żeby sobie poukładać plany i w najbliższym czasie postaram się Wam przedstawić ich realizację.

Miłego popołudnia!

RE: 100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału - Fox90 - 30-10-2016 13:19

Takiemu to dobrze Smile A więc czekamy na kolejne wpisy Smile

RE: 100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału - mahuzz - 30-10-2016 13:27

Tak więc czekamy! Świetny dziennik, podziwiam Smile

RE: 100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału - Rankill87 - 30-10-2016 13:31

Nie ma czego podziwiać. Nic konkretnego jeszcze nie zrobiłem (zarobiłem) a jak widać zabieram się do tego jak pies do jeża Wink fakt, poświęciłem mnóstwo czasu na studiowanie materiałów w sieci, ale najwyższy czas zacząć wrzucać jakieś konkrety. Podziwiam póki co tych, którzy faktycznie się wzięli za robotę i widać efekty Smile

RE: 100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału - fusek - 30-10-2016 14:06

Fajnie sie czyta. Mamrozumiec ze ci kredytowi klienci sami Ciebie znajduja?

RE: 100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału - Rankill87 - 30-10-2016 14:31

Nie do końca tak, ale po latach faktycznie wiekszość klientów jest po prostu z polecenia Smile któryś z klientów dał innym mój numer i jakoś się kręci. Ale tak jak wspominałem, raczej pracuje dla kancelarii prawnej, która ma mnóstwo klientów firmowych a jak wiadomo, oni zawsze potrzebują pieniędzy na inwestycje Wink tego sie trzymam, bo pracy jest może 2-3 razy wiecej niż przy kliencie detalicznym, ale prowizja jest 10-100 krotnie wyższa. Kiedyś pracowałem z klientami detalicznymi, ale to były finansowania rzędu 5-30 tys zł. nawet jak za 5% prowizji pracowałem, to pieniądz taki sobie a i klienci jacyś tacy wybredni. Przerzuciłem się na firmowe, głównie spółek bo to taka powiedzmy nisza (mało osób nawet w bankach potrafi czytać właściwie bilanse czy rachunki zysków i strat) i w tym sie odnalazłem Wink dlatego wolę przytulić raz prowizję rzędu 2-4% z kwoty 1-5 mln zł niż znajdować 10 klientów za 5-30 tys i męczyć się z nimi niemiłosiernie Wink

/edit

Może dopisze dwa słowa, bo po przeczytaniu brzmi to zbyt cukierkowo. Nie jest tak, że każdego Klienta którego dostane zamknę w tydzień i heja banana kupuje bilet na Bahama Smile Spora większość klientów wymaga długiej pracy, często wielomiesięcznej, ale jeżeli jest ich kilku, to jakoś zaczyna się w czasie zapętlać. Często Klientów można sfinansować dopiero po kilku miesiącach a nawet latach czekając na odpowiednie warunki, albo poznając ludzi z branży, którzy takie finansowania są w stanie zorganizować. Zdarzają się oczywiście też tacy (jak w tym miesiącu), którzy potrzebują jakieś 500 tys albo troche mnie a warunki pozwalają na to, że pieniądze dostaną w ciągu tygodnia (a ja swoją prowizję Big Grin ) i mam nieplanowane 20 tys w portfelu (szybko wydane niestety, ale czasem tak mam :/ ). Mam znajomych z południa Francji, którzy sprzedają np. Jachty warte 1-5 mln $. co z tego ze uda im sie w roku moze 1 w porywach do dwoch takich sprzedac jak zgarna z tego 250-500 tys $ Smile Kiedyś dostałem propozycje w Polsce żeby sprzedawać helikoptery za bardzo dobry % Wink kwestia znalezienia klienta. Nihil novi Wink