![]() |
100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: 100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału (/Temat-100-dziennie-Dziennik-slomianego-zapalu-139334) |
RE: 100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału - Rankill87 - 17-10-2016 20:40 Na dzis koniec. Tysiace telefonow bylo, ale sie oplacilo ![]() ![]() Zblizam sie do zamkniecia planu dzialania i wyszlo na to, ze musze w niego troche zainwestowac. Pewnie udalo by mi sie zrobic to bez inwestycji, ale kupie sobie tym sporo czasu ![]() Dzis nie obstawialem meczy, ale jutro rano napisze wam jutrzejsze typy w ktore pewnie wejde za kilka stow ![]() Trzymajcie kciuki, bo ide jutro na pierwszy trening na silownie ![]() RE: 100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału - Rankill87 - 30-10-2016 11:21 Wracam ![]() Przepraszam za brak aktywności w ostatnim czasie. Październik okazał się całkiem zyskowny jeżeli chodzi o moje główne źródło dochodu i podpisałem nadprogramowe umowy ![]() Przypływ dodatkowych kilkunastu tysięcy zł i pogoda w ostatnim czasie zmusiły mnie do kupna wycieczki w ciepłe kraje ![]() Miłego popołudnia! RE: 100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału - Fox90 - 30-10-2016 13:19 Takiemu to dobrze ![]() ![]() RE: 100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału - mahuzz - 30-10-2016 13:27 Tak więc czekamy! Świetny dziennik, podziwiam ![]() RE: 100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału - Rankill87 - 30-10-2016 13:31 Nie ma czego podziwiać. Nic konkretnego jeszcze nie zrobiłem (zarobiłem) a jak widać zabieram się do tego jak pies do jeża ![]() ![]() RE: 100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału - fusek - 30-10-2016 14:06 Fajnie sie czyta. Mamrozumiec ze ci kredytowi klienci sami Ciebie znajduja? RE: 100$ dziennie - Dziennik słomianego zapału - Rankill87 - 30-10-2016 14:31 Nie do końca tak, ale po latach faktycznie wiekszość klientów jest po prostu z polecenia ![]() ![]() ![]() ![]() /edit Może dopisze dwa słowa, bo po przeczytaniu brzmi to zbyt cukierkowo. Nie jest tak, że każdego Klienta którego dostane zamknę w tydzień i heja banana kupuje bilet na Bahama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |