Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nisze nachalnych spamerów - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Nisze nachalnych spamerów (/Temat-Nisze-nachalnych-spamerow-116582)

Strony: 1 2 3

RE: Nisze nachalnych spamerów - bestek112 - 24-06-2015 22:51

Moim zdaniem temat bez sensu.

RE: Nisze nachalnych spamerów - Pasza dla konia - 24-06-2015 22:56

Trzymajcie narzędzie do zarządzania grupami facebook Smile
delete, jednak nie dam wam kodu Sad

RE: Nisze nachalnych spamerów - wut - 25-06-2015 08:51

Osoby które tak zawzięcie krzyczą by zamknąć/usunąć ten temat, że jest zbędny etc. może same w ten sposób spamują?

Temat nie jest niezgodny z regulaminem, więc jak komuś przeszkadza, to niech tu nie zagląda, proste.

Cytat:Heja Mam cos dla was. Jako admin tej grupy mam dla was cos fajnego. Pracuję w Galerii chce się podzielić z moimi członkami bonami na zakupy do sklepów Cropp - 500 PLN , Diverse - 350 PLN , H&M - 400 PLN , House - 122 PLN , Reserved - 150 PLN , 4F - 122 PLN , Lacoste - 200 PLN które przyznało mi szefostwo na ten miesiąc i zostało wrzucone ich około 122 na tę stronkę: http://ulinks.net/zgarnij-bon-na-zakupy21 w miarę możliwości nie bierzcie ich zachłannie

RE: Nisze nachalnych spamerów - selfie - 25-06-2015 08:58

Nawet gdybym tak spamował to nie jest twoja sprawa beka

Masz grupę to musisz liczyć się ze spamem a to co wklejasz to nie jest jakaś tajemna wiedza tylko najbardziej już rozlazłe m etody spamu Smile

RE: Nisze nachalnych spamerów - Voldir - 25-06-2015 09:20

Dokładnie. Przecież nie sądzisz chyba, że jak wkleisz tutaj ten tekst, to komuś nałożysz "rozumu" do głowy, podkuli ogon i nagle przestanie spamować Ci tą grupę. Jak nie on, to kto inny się pojawi w jego miejsce. Nie chcesz mieć spamu, lub nie chcesz, żeby cokolwiek ujrzało światła dziennego? Nie wrzucaj tego do internetu, tak się mówi. Tak jak @[selfie] wspomniał powyżej, to nie jest żadna nisza, a jedynie głupawy tekst, którego mu nie spalisz, wrzucając tutaj, bo zmieni 3-4 słowa i dalej będzie spamował. Przez udostępnienie tego tekstu tutaj, może właśnie sam "stworzyłeś" spamerów (idiotów), którzy nie potrafią wymyślić własnego tekstu. Pomyślałeś o tym? Takim działaniem nic nie wskórasz, a jedynie ośmieszasz się prosząc, żeby przestał to robić.

@[wut]
Tak dokładnie. Tak właśnie zaczynało 80% dzisiejszych "earnerów". Zaczęli od spamowania grup, których właściciele nie potrafią nawet zabezpieczyć w tak prosty sposób jak modernizacja komentarzy. Nie wiem jaki problem masz we włączeniu ręcznej akceptacji postów?

Jak dla mnie, to jest jeden z najbardziej debilnych wątków na tym forum Smile