![]() |
Przemiana, dziennik sukcesu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Przemiana, dziennik sukcesu (/Temat-Przemiana-dziennik-sukcesu-116454) |
RE: Przemiana, dziennik sukcesu - eciver - 05-07-2015 20:51 (05-07-2015 20:11)pointsmaster napisał(a): Myśle rowniez nad prowadzeniem bloga, myslicie, ze to dobry pomysl? To bardzo dobry pomysł! ![]() RE: Przemiana, dziennik sukcesu - pointsmaster - 12-07-2015 16:14 Na początek... Ostatnio nie mam czasu na regularne wpisy. Bardzo dużo roboty na głowie robi swoje. Nadal szlifuję Delphi. Mam już na koncie pierwszą aplikację, teraz piszę tetrisa ![]() Pobralem kilka fajnych audiokursow do nauki hiszpanskiego i powoli zaczynam czuc ten jezyk, ale o budowaniu pelnych zdan nie ma jeszcze mowy. Mentor Story 3 ==> Co-op #1 Historia z Mentor Story #3, bedzie kontynuowana jako Co-op, kooperacja ![]() ![]() Mentor Story #4 Ten będzie króciutki...Dziś surfując w internecie zauważyłem, że jeden z moich poleconych, z którym nie mam od dłuższego czasu kontaktu, obrał sobie taktykę promowania ofert G2A wraz z kodem znizkowym. Nie było by w tym problemu gdyby nie fakt, że jest to kod z jednego z popularnych serwisów. I jeśli ktoś nawet z jego polecenia kupi jakiś produkt, to prowizja pojdzie na konto twórcy ów kodu. Jeśli to czyta to może się zreflektuje, bo głupio promować coś komuś innemu... RE: Przemiana, dziennik sukcesu - eciver - 17-07-2015 10:49 Szkoda, że brak czasu na regularne wpisy. Mam nadzieję, że jednak od czasu do czasu będziesz tu coś zamieszczał. ![]() RE: Przemiana, dziennik sukcesu - pointsmaster - 21-12-2015 22:16 W skrócie... Gdy zaczynałem pisać ten dziennik byłem na etapie zdobywania. Teraz się trochę pozmieniało. Mam dobrą pracę, a i oferty stosunkowo często dostaję. Czasu mam mniej, przez pisanie inżynierki, wspomnianą pracę oraz dwa kursy w których uczestniczę. Ponadto czeka mnie wydawanie gry na Androida, do której wciągnął mnie kolega oraz tworzenie gry na Unity3d. Moje zarobki w internecie też zaczęły osiągać znacznie wyższy pułap ![]() Ale do rzeczy! Wkrótce wracam do aktualizowania dzienniko-poradnika, bo czasu nigdy nie ma tak mało by nie wcisnąc chociaż jednej rzeczy więcej. Do zobaczenia wkrótce ![]() |