Wakacyjna Rekrutacja - Tutor Zarabiam.com 2015 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Wakacyjna Rekrutacja - Tutor Zarabiam.com 2015 (/Temat-Wakacyjna-Rekrutacja-Tutor-Zarabiam-com-2015-116374) |
RE: Wakacyjna Rekrutacja - Tutor Zarabiam.com 2015 - pointsmaster - 03-07-2015 10:21 Wiek: 22 Zainteresowania: zarabianie przez internet, psychologia biznesu i sprzedaży, networking, elektronika Coś o sobie: Jestem 22 letnim gościem, który zaczął robić pieniądze przez Internet w wieku 17 lat. Zaczynałem od sejfika i skacząc po prawie wszystkich możliwych sposobach zarobku skończyłem na G2A. Studiuję elektronikę i telekomunikację na jednej z warszawskich uczelni. Uczęszczam na wiele meetingów związanych z biznesem i rozwojem osobistym. Prowadziłem kilka blogów i stron, również jako redaktor w organizacjach e-sportowych. Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: Programy Partnerskie, Skracanie, Pisanie Tekstów Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika): -programowanie: C, C++, Java, Python, Delphi, LabVIEW, MATLAB, VHDL, xComfort, KNX (i tak więcej niż to konieczne) -umiejętności pracy w grupie, rozwiązywania konfliktów, logicznego myślenia w sytuacjach stresowych -zdolność pisania, tłumaczenia i formatowania tekstów -znajomość Social Media Marketing Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: 2-10h(zalezy od dnia) Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? -napisałem kilka poradników -pomagam nowym użytkownikom -prowadzę dziennik, który jest nie tylko motywatorem, ale i źródłem przydatnej wiedzy Jakie są twoje ambicje na przyszłość, co zamierzasz zmienić, poprawić, wprowadzić lub czym się zająć na zarabiam.com ? Jest tego sporo Do końca roku chcę się nauczyć kilku nowych języków obcych i oraz zacząc prowadzenie bloga dot. marketingu i technik biznesowych. Kolejnym wyzwaniem jest zostanie tutorem na tym forum i zyskanie uznania wśród jeszcze większej grupy forumowiczów. Chciałbym wprowadzić na forum dział "szukam/jestem chętny do współpracy" w którym każdy mógłby znaleźć kompetentne osoby do inicjowania przedsięwzięc, prowadzenia stron, sklepów interenetowych itp. Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : Jestem pewien, że szukacie kogoś takiego jak ja. Tutor, powinien być osobą, która jest na tyle obeznana w każdym temacie by być w stanie rozwiązać konflikt - taki własnie jestem. Mam pomysły na rozwój forum, a jak mówi stara prawda życiowa - "Kto stoi w miejscu, ten się cofa". Prowadzę mentoring na forum i cieszę się szacunkiem i zaufaniem użytkowników. Szanuję wszystkich na forum, niezależnie od ich stażu, doświadczenia, wieku i sposobu zarabiania. Jestem osobą nie konfliktową, ale gdy trzeba to wymagam respektowania zasad. Mam 5-letni staż jako użytkownik na forach zarobkowych zarówno polskich, jak i zagranicznych. Nawet jeśli nie zostanę tutorem, to nadal będę działał aktywnie na rzecz forum i jego użytkowników, bo osób należących do społeczności nie traktuję jak konkurencji lub obcych, ale jak partnerów w biznesie. Napisałeś jakiś ciekawy artykuł? Poradnik? podzieliłeś się czymś ze społecznością? Przypomnij nam o tym wklejając link do tematu: Dziennik, który jest źródłem wiedzy motywacji dla czytelników Poradnik G2A Poradnik o zdobywaniu gier za darmo Informacja o bezpłatnym szkoleniu RE: Wakacyjna Rekrutacja - Tutor Zarabiam.com 2015 - Lejston - 21-07-2015 13:49 Wiek:17 lat Zainteresowania: Oczywiście zarabianie przez internet, programowanie, nagrywanie filmów oraz ich montaż. Coś o sobie: Jestem Bartek, na forum siedzę dopiero kilka miesięcy, byłem i czytałem dużo wcześniej ale bez konta, no ale postanowiłem je założyć. Obecnie jestem w klasie policyjno-prawnej, więc nic wam nie grozi, obronię was 2 Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: Głównie suby/ premium sms/blogi Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika):Potrafię pisać w HTML'u, CSS. Uczę się C++ i PHP, znam trochę więcej podstaw. Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: Dużo czasu spędzam, a jeśli mnie nie ma - to co chwile zaglądanie czy nic nowego nie wpadło. Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? Rozreklamowałem trochę wśród znajomych, którzy twierdzili, że w internecie nie da się zarabiać. Już tak nie mówią 2 Jakie są twoje ambicje na przyszłość, co zamierzasz zmienić, poprawić, wprowadzić lub czym się zająć na zarabiam.com ? Planuję pomagać nowym, niech każdy coś osiągnie w tym internecie, bo to jest dla wszystkich. Jestem bardzo długo on-line, więc jeżeli ktoś pisze, z chęcią pomagam. W sumie jest to mój główny atut. Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : Myślę, że główna cecha która może was przekonać, to pomoc, np. wczoraj starałem się pomóc użytkownikowi @lubiekeppa w PHP, pomagam znajomym w ogarnianiu wszystkiego ( tym co pokazałem forum ), w sumie dużo o tym pomaganiu piszę. Kolejny atut to dyspozycyjność, gdyż długo przebywam na forum. Napisałeś jakiś ciekawy artykuł? Poradnik? podzieliłeś się czymś ze społecznością? Przypomnij nam o tym wklejając link do tematu: Wiem, że poradnik sprzedałem, ale nie udostępniałem nic. RE: Wakacyjna Rekrutacja - Tutor Zarabiam.com 2015 - Admin - 11-08-2015 05:32 Dziękujemy wszystkim za podania, również te na pw. Wybraliśmy aż 3 osoby które dołączą do Naszych szeregów, każda z nich to stały długoletni i wierny użytkownik, wierzymy że pomogą wprowadzić nam nowe zmiany oraz dalej rozwijać Nasze forum w jak najlepszym kierunku Witamy i gratulujemy @[MLN] @[piotrekprorok] @[Majka] RE: Wakacyjna Rekrutacja - Tutor Zarabiam.com 2015 - konrad123456789 - 11-08-2015 05:34 Gratulacje RE: Wakacyjna Rekrutacja - Tutor Zarabiam.com 2015 - adios123 - 11-08-2015 07:46 Zaufane osoby na wlasciwym miejscu. Gratulacje. RE: Wakacyjna Rekrutacja - Tutor Zarabiam.com 2015 - zjadamkredki - 11-08-2015 07:59 Gratuluje RE: Wakacyjna Rekrutacja - Tutor Zarabiam.com 2015 - MaLiN - 11-08-2015 08:23 Dziękuje za przyjęcie do grona użytkowników pilnujących porządku na forum i nie tylko Gratuluje Tobie @[Majka] oraz @[piotrekprorok] RE: Wakacyjna Rekrutacja - Tutor Zarabiam.com 2015 - michal1498 - 11-08-2015 14:09 Gratulację RE: Wakacyjna Rekrutacja - Tutor Zarabiam.com 2015 - piotrekprorok - 11-08-2015 14:15 Ja również dziękuję za przyjęcie Mam nadzieję, że będziemy dobrze dopełniać naszych obowiązków RE: Wakacyjna Rekrutacja - Tutor Zarabiam.com 2015 - Majka - 11-08-2015 14:20 Jest to dla mnie ogromne wyróżnienie. Dziękuję bardzo za zaufanie... Fioletowo się zrobiło |