![]() |
Koniec - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Koniec (/Temat-Koniec-114273) |
RE: [Sprzedam] Aplikacja Facebook V2.3 - lukaswu - 20-05-2015 13:59 @Kalisz1278 powinieneś napisać w pierwszym poście, że jak ktoś nie kupuje niech nie komentuje (tak samo jak Ci co sprzedają 2x drożej). Do Biedronki też chodzicie i mówicie, że jest za tanio, a przy tylu klientach wyciągnęliby więcej? ![]() ![]() ![]() RE: [Sprzedam] Aplikacja Facebook V2.3 - Pawel1178 - 20-05-2015 16:21 Jeszcze za drogo jak dla mnie ![]() ![]() RE: [Sprzedam] Aplikacja Facebook V2.3 - jarunioo7 - 20-05-2015 16:37 (20-05-2015 05:36)ClassAxion napisał(a): Widocznie malo wiecie, jesli sie dziala byle jak to macie loterie, a jak sie dziala z glowa i wedlug regulaminu to da sie wiele zdzialac. Nie chce spamować tematu ale musze sie wypowiedzieć bo to co wypisujesz to chyba jakaś kpina. ![]() @[ClassAxion] dam Ci te 1000zł czy ile tam chcesz jeśli zapewnisz mnie że: - apka nie zostanie zbanowana - osiągne dniówkę 5 tyś złotych W takim tempie zarabiania musisz być chyba milionerem bo przecież zasada działania poprzednich aplikacji od tych 2.3 sie nie zmieniła, a wcześniej też korzystałeś.. Dodając jeszcze że znasz metody na uniknięcie blokady - miliarder ![]() Innymi słowy. Nie pierd**l, po prostu chcesz zedrzeć kase z jakiegoś frajera PÓKI JESZCZE SIE DA tak samo jak Branzolek czy inni, którzy sprzedają te aplikacje po 900zł albo i więcej.. RE: [Sprzedam] Aplikacja Facebook V2.3 - ClassAxion - 20-05-2015 16:51 @[jarunioo7] Nie bawiłem się przed appkami, wtedy działałem jedynie jako developer. Nikt Ci nie zapewni że aplikacja nie zostanie zbanowana co przecież to ty ją konfigurujesz, to ty ją promujesz, a nie osoba która sprzedaje aplikację. Doceniam to że mnie szanujesz, i niech tak pozostanie, lecz jeśli aplikację będą sprzedawane za przysłowie 5 zł to nikt nie zarobi bo fb znów zrobi akcję. Będzie tak samo jak z viralami bez appki, czyli ludzie robili je na odpier*ol i wyszło jak wyszło, dlatego nie chcę aby powtórzyła się taka akcja z appkami v2. Rozumiem też to że przysłowiowy Kowalski chce zacząć robić swoje pierwsze kroki w zarabianiu na aplikacji lecz nie posiada takiej ilości $ aby ją kupić. Są ludzie którzy nie powinni mieć styczności z aplikacjami (nie mówię tutaj o tych którzy chcą zacząć.) Nie chcę z nikogo robić frajera, ale jak tu dać nową aplikację kupującemu (jeśli aplikacja mu padła) skoro w ToS i privacy miał napisane w wielkim przybliżeniu ~"Je*ać facebooka", to by było na tyle. EOT. RE: [Sprzedam] Aplikacja Facebook V2.3 - kalisz1278 - 20-05-2015 18:35 Temat proszę zamknąć bo zrobił się niepotrzebny off topic. Koniec - surfer0700 - 21-05-2015 09:52 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |