Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Olaww - nie polecam, krętacz - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: Olaww - nie polecam, krętacz (/Temat-Olaww-nie-polecam-kretacz-112191)

Strony: 1 2 3 4

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - Kurus92 - 12-04-2015 17:48

@[olaww] zostałeś oficjalnie wyśmiany na forum,bez pozdrowień.

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - Exodisss - 12-04-2015 18:43

Nie no ja wiem że straciłem te 16 zł.

Ale myśląc racjonalnie raczej nie jest możliwe mając 210k fanów na kilkunastu Fanpagach by było 8UU przez 24h. Zawsze ktoś kliknie i jest ciekawy co tam jest. To nawet nie jest 0.01 % potencjalnego zasięgu. Zresztą już przy spamowaniu na grupach były lepsze statystyki wiec mam odniesienie. Kpina i nic więcej.

W tym wątku chciałbym uzyskać jakieś sankcje dot. tego użytkownika. Uważam że przez swoje zachowanie, jakość świadczonych usług jak i podejście do klienta nie zasługuje by prowadzić transakcje sprzedaży za pośrednictwem tego forum.

Takie jest moje zdanie i Wy możecie się z nim nie zgadzać ale tak nie powinno być.

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - selfie - 12-04-2015 18:53

Mi również się wydaje że to jakiś żart żeby na 210K tylko 8 UU kliknęło chyba że like nabijane na Addmefast Smile Winny jest całkowicie Olaww bo sprzedając Telewizor piszesz czy zepsuty czy nowy... Ban by wypadał dla tego użytkownika Lol

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - tronjheim - 12-04-2015 19:24

A ktoś pomyślał o tym, że trzeba może pisać w tym samym języku co @olaaw?

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - jarunioo7 - 12-04-2015 19:49

Jeśli chodzi o olaww to faktycznie ma bardzo duże problemy z pisaniem po polsku. Ale jeśli chodzi o uczciwość to kupował reklamy u mnie na fanpagach chyba z kilkanaście razy i ani razu nie miałem z nim problemów. Smile

A co do UV.

Ja na przykład do niedawna na swoich fanpagach ponad 1mln fanów miałem jakieś 300 wejść po 24h jeśli promowałem bezpośrednio link w poście, więc jeśli fani nierealni to wynik 8 UV jest całkiem realny..

Facebook ucina zasięgi postów z linkami do innych stron niż facebook.

To oznacza że jeśli będziemy promować fanpage na którym w pierwszym poście będzie np link do suba - to osiągniemy lepszy wynik niż gdybyśmy promowali wiadomość z subami bezpośrednio na innych fanpagach Smile

Mam nadzieje że mnie rozumiecie, ciężko to wytłumaczyć Tongue

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - selfie - 12-04-2015 19:54

(12-04-2015 19:49)jarunioo7 napisał(a):  Jeśli chodzi o olaww to faktycznie ma bardzo duże problemy z pisaniem po polsku. Ale jeśli chodzi o uczciwość to kupował reklamy u mnie na fanpagach chyba z kilkanaście razy i ani razu nie miałem z nim problemów. Smile

A co do UV.

Ja na przykład do niedawna na swoich fanpagach ponad 1mln fanów miałem jakieś 300 wejść po 24h jeśli promowałem bezpośrednio link w poście, więc jeśli fani nierealni to wynik 8 UV jest całkiem realny..

Facebook ucina zasięgi postów z linkami do innych stron niż facebook.

To oznacza że jeśli będziemy promować fanpage na którym w pierwszym poście będzie np link do suba - to osiągniemy lepszy wynik niż gdybyśmy promowali wiadomość z subami bezpośrednio na innych fanpagach Smile

Mam nadzieje że mnie rozumiecie, ciężko to wytłumaczyć Tongue

Rozumiem, jednak Kupował a Sprzedawał to różnica- tu może być taki a tu taki.

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - prelude - 12-04-2015 19:55

nie ciezko, dobrze piszesz.... link w poscie do serwisu zewnetrznego to automatycznie duzo gorszy zasieg;] co nie zmienia faktu, ze wynik tego zakupu to katastrofa.... bo jeden spamowy link na grupie da wiecej..

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - selfie - 12-04-2015 20:01

(12-04-2015 19:55)prelude napisał(a):  nie ciezko, dobrze piszesz.... link w poscie do serwisu zewnetrznego to automatycznie duzo gorszy zasieg;] co nie zmienia faktu, ze wynik tego zakupu to katastrofa.... bo jeden spamowy link na grupie da wiecej..

Jestem pewny że gdyby fanpage'e były aktywne to wynik byłby o wiele lepszy niż 210K Like a 8 UU Smile

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - piotrekprorok - 12-04-2015 20:17

Humor poprawiony Lol olaww pisze jakby miał 7 lat Cool biznesmen

RE: Olaww - nie polecam, krętacz - Guacamoled - 13-04-2015 06:36

Ten olaww to ciekawy typ. Ciekawe czy ma na imię Olaf tylko źle napisał. Po części Twój błąd, że nie zapytałeś o linki. Ale z drugiej strony po 210 000 fanów można by spodziewać się czegoś więcej.