![]() |
Niebawem dostaniesz wezwanie na szkolenie.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Niebawem dostaniesz wezwanie na szkolenie.. (/Temat-Niebawem-dostaniesz-wezwanie-na-szkolenie-110957) |
RE: Niebawem dostaniesz wezwanie na szkolenie.. - domin_dz - 23-03-2015 20:52 Ja mógłbym iść ale jak ja będę spamował subami? ![]() Mogli nie wycofywać obowiązkowej służby wojskowej a nie teraz wprowadzają jakieś szkolenia. RE: Niebawem dostaniesz wezwanie na szkolenie.. - badii - 23-03-2015 20:52 (23-03-2015 20:14)rekki napisał(a): Ja np nie wyobrażam sobie żebym miał rzucić wszystko miesiąc przed maturą i iść na jakieś poje*ane szkolenie człowieku, jak przyjdzie wojna to nie będziesz się martwić o maturę tylko bierzesz karabin i napi3rd@l.... wrogów po kolei ![]() Sam mam kategorię A, jestem rocznik 95, ale się niczego nie boję. Co ma być to będzie, wezmą mnie to mnie wezmą, nie to nie ![]() ![]() RE: Niebawem dostaniesz wezwanie na szkolenie.. - Max998 - 23-03-2015 20:56 Jak wojna przyjdzie to na polityków własne życzenie i to nie będzie latanie po świecie z karabinem a dwie bomby atomowe i po sprawie. RE: Niebawem dostaniesz wezwanie na szkolenie.. - daniel42na - 23-03-2015 20:59 (23-03-2015 20:52)badii napisał(a): człowieku, jak przyjdzie wojna to nie będziesz się martwić o maturę tylko bierzesz karabin i napi3rd@l.... wrogów po kolei No tiaaa... co tam, umre czy nie umre, co za roznica co nie ![]() ![]() ![]() Jak widze takie teksty to się we mnie gotuje, jak ci życie niemiłe panie kamikaze to bierz karabin albo siekiere i leć na moskwe, albo najlepiej od razu... RE: Niebawem dostaniesz wezwanie na szkolenie.. - badii - 23-03-2015 21:01 (23-03-2015 20:59)daniel42na napisał(a):(23-03-2015 20:52)badii napisał(a): człowieku, jak przyjdzie wojna to nie będziesz się martwić o maturę tylko bierzesz karabin i napi3rd@l.... wrogów po kolei wiesz dobrze, że my tutaj mamy gówno do gadania ;] dlatego mogę sobie tak popisac, bo kto mi zabroni? my nic nie zrobimy, rzadza nami wyzszi ludzie i to oni zadecyduja o naszym losie, proste mordo ![]() ![]() ![]() RE: Niebawem dostaniesz wezwanie na szkolenie.. - daniel42na - 23-03-2015 21:05 To najwyraźniej źle odebrałem Twój poprzedni post, bo już myślałem że należysz do tych którzy bardziej nienawidzą Rosji/Niemiec niż szanują własne życie. Faktycznie do gadania mamy niewiele, wydaje mi się nawet, że wojna może być już od dawna zaplanowana, teraz to tylko kwestia znalezienia odpowiedniej prowokacji. RE: Niebawem dostaniesz wezwanie na szkolenie.. - elbowndg - 23-03-2015 21:17 Oh god czytam to i smieje sie ;D. Po pierwsze masz 24h na stawienie sie na mobilizacje nie 4h. Po drugie na te "szkolenie" w pierwszej kolejnosci pojda osoby bezrobotne, a nie uczace sie badz pracyjace. Po 3 jesli pracujesz na umowe o prace panstwo musi wyplacic Ci wynagrodzenie zgodne z otrzymywana pensja. RE: Niebawem dostaniesz wezwanie na szkolenie.. - full2000 - 23-03-2015 21:27 Jeden z tych wojskowych był w TV z tydzień temu i mówił, że w pierwszej kolejności takie wezwania pójdą do tych co już służyli kiedyś a teraz będą wezwani żeby sobie przypomnieć jak to jest w ręce trzymać karabin a nie kut*sa. RE: Niebawem dostaniesz wezwanie na szkolenie.. - Max998 - 23-03-2015 22:13 Kurde.. Ja jestem po szkole i bezrobotny, czyli do odstrzału.. ![]() Aż zacząłem myśleć nad wyjazdem jako kierowca międzynarodowy byleby mieć robotę na umowę o pracę. ![]() RE: Niebawem dostaniesz wezwanie na szkolenie.. - Sloniasek - 24-03-2015 07:12 Jeżeli dostajesz wezwanie do odbycia szkolenia wojskowego to pracodawca nie ma prawa cię zwolnić. |