Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wywiad z Kiljanem [FireMedia] - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+---- Dział: Wywiady (/Forum-Wywiady-133)
+---- Wątek: Wywiad z Kiljanem [FireMedia] (/Temat-Wywiad-z-Kiljanem-FireMedia-108832)

Strony: 1 2 3

RE: Wywiad z Kiljanem [FireMedia] - aero2 - 18-02-2015 00:41

Dobre, choć zawsze myślałem że to jest starsza osoba, a tu napisane młodsza.Big Grin

RE: Wywiad z Kiljanem [FireMedia] - Damkofr - 18-02-2015 01:21

Jestem za wywiadem z Klinem.

RE: Wywiad z Kiljanem [FireMedia] - Sloniasek - 18-02-2015 01:33

Może z Rhaegarem albo KoGim?

RE: Wywiad z Kiljanem [FireMedia] - AnnaKa - 18-02-2015 01:35

Bardzo ładnie opisany wywiad.
Miło się czyta jest to fajna alternatywa do poznania ludzi o których tak naprawdę mało wiemy a nie ukrywajmy tego wielu z nas tworzy naprawde fajną 'rodzine' wyobrażacie sobie forum bez niektórych użytkowników?
Ja nie ponieważ traktuję każdego z Was całkiem serio Smile

Liczę na jakieś nowe wywiady bardzo chętnie spędzę czas na czytaniu.

@[VoreCC]
Jeśli o mnie chodzi to wątpię że byłoby o co pytać bo nic poza forum nie osiągnąłem aczkolwiek byłoby mi naprawdę miło.
Jeśli chodzi o moje typy to chętnie bym poczytał wywiad z @[Klin]em @[daniel42na] oraz kilkoma użytkownikami którzy pewnie dla wielu z Was są zwykłymi szarakami a dla mnie są to bardzo interesujące osobowości.

RE: Wywiad z Kiljanem [FireMedia] - Kiljan - 18-02-2015 02:00

Pragnę jedynie nadmienić, set nigdy nie zjadł rudolfa, mikołaj bez problemu będzie mógł swoimi saniami z reniferami dolecieć do Was na święta, żeby nie było, że gwiazdki nie będzie bo set zeżarł renifera...
Cóż trzeba przyznać, że wywiady nadają pewnego smaczku, @[poczmail] pięknie ogarnięta sprawa, szybko i bez zarzutu Smile

RE: Wywiad z Kiljanem [FireMedia] - mikiniki - 18-02-2015 06:56

(18-02-2015 00:18)MLN napisał(a):  A może wywiad z @[sheko12] Lol

A tak serio, to może @[mikiniki] Smile

Nieeeeeee Tongue Tongue Nie nadaję się do tego chyba Smile

RE: Wywiad z Kiljanem [FireMedia] - milosz998 - 18-02-2015 11:25

Fajne, pamiętam począti Kiljana. Pamiętam jak zakładał serwis z nagrodami i wrzucał fotki folii bąbelkowej do pakowania nagród, a potem jak zaczynał z Firecashem Big Grin Kto by pomyślał wtedy że będzie właścicielem tak dużej firmy jaką jest FireMedia. No i nie wiedziałem że ma tyle lat co ja.

RE: Wywiad z Kiljanem [FireMedia] - B_Y_K_U - 18-02-2015 11:50

Wywiad z KilleremSmile W końcu człowiek sukcesu. Może znajdzie czasTongue

RE: Wywiad z Kiljanem [FireMedia] - BuySellProfit - 25-04-2017 21:36

Aż brakuje wywiadów.