Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nisza - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Nisza (/Temat-Nisza-103284)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Nisza - asiorek - 08-12-2014 22:10

wizyty wizytami, ale jaki hajsy z tego ? Jerk2

RE: Nisza - jarunioo7 - 08-12-2014 22:39

Pierwsze konto zablokowali po dodaniu linku w komentarzach do zdjęć i na swojej tablicy :/

Od razu stworzyłem drugie i w 5 minut mam ponad 40 głosów (średnia 9,54) + 20 wizyt na FireSubie..

Chciałem najpierw zacząć z eforsą ale pierwszy raz jestem w tym serwisie i miałem małe problemy. Zobacze jaki jest popyt na wejścia w FireSubie i zdam relacje jutro. Jeśli będzie dobrze to wchodzę w eforse Smile Sam stworzyłem skrypt iMacros bo twój mi jakoś nie działał.

Skrypt wchodzi na strone główną fotka.pl (najlepiej żebyśmy zaznaczyli tylko mężczyźni od 15 do 40 lat - a on automatycznie będzie nam dawał "Podoba mi sie" przez co "Nasze serca mogą się złączyć" beka

Wynik = 4 osoby w 5 minut w wiadomościach - potencjalne ofiary Jerk2

Skrypt:

Kod:
VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX

TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Następny<SP>profil

WAIT SECONDS=1

RE: Nisza - AnnaKa - 08-12-2014 22:45

Tak ale pamiętajcie o tym że jak dodacie link we wiadomości szybko konto poleci i nie będzie przekierowania tylko albo kopiu wklej albo informacja o niebezpiecznym linku... Strasznie obniża konwersję, ja tam wolę rozkręcić profil i wtedy automat jest że link do strony macie pod profilem. Jak roro napisał.

RE: Nisza - jarunioo7 - 08-12-2014 22:52

Ja pisze do nich czy chcą zobaczyć nagie fotki i że linki są pod zdjęciami Smile Skrypt który dodałem wcześniej "wiesza się" jeśli oboję powiemy sobie "Podoba mi sie". Napisałem nowy, który robi to samo ale co jedno kliknięcie "Podoba mi sie" wchodzi we wiadomości i czynność powtarza.. Póki co 70 głosów +10 wiadomości.. A wejśc na FireSub = 30 4

Nowy skrypt imacros:

Kod:
VERSION BUILD=8871104 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=http://www.fotka.pl/
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Tak,<SP>podoba<SP>mi<SP>się
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:Wiadomości
TAG POS=2 TYPE=IMG ATTR=SRC:http://s.fotka.pl/img/blank.gif
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=ID:pw-counter
TAG POS=2 TYPE=IMG ATTR=SRC:http://s.fotka.pl/img/blank.gif

RE: Nisza - michal1498 - 08-12-2014 22:56

a zarobiłeś coś jarunio ?

RE: Nisza - jarunioo7 - 08-12-2014 22:59

No właśnie nie Sad Zobacze co będzie przy tym imacros.. Może sie chociaż profil rozwinie Big Grin Ewentualnie zmienie na sexcam to moze bedzie wiecej wejsc. Póki co 30 wejsc + 85 głosów.

RE: Nisza - blazej1128 - 08-12-2014 23:17

u mnie już 2 leady

RE: Nisza - jarunioo7 - 09-12-2014 09:17

@[blazej1128] a co promowałeś? Kamerke z eforsy?

U mnie z wczoraj było 60 wejść na Firesub, 0 leadów, a głosów 200 4 Zobacze może z tymi kamerkami to będzie lepsza konwersja Smile

RE: Nisza - AnnaKa - 09-12-2014 09:26

Wiecie o fotce było już wiadomo wcześniej niż był easysub, ja tam kiedyś PPA promowałem i już była konkurencja, ludzi tam nie przybywa w dużym tempie także ci co już są to wycwanili się i wiedzą co to subskrypcje. Dlatego polecam robić dobre kamerki bo one jeszcze przechodzą i dobra konwersja około 3% jak na taki portal to jest i tak dużo. A jakieś inne rzeczy jak testowałem to prawie 0.2% miałem ;/ Także polecam stream zrobić fajny i wtedy jak kawałek zobaczą będą chcieli więcej, takie prawo natury już.
I zróbcie sobie domenę czy alias pod stream a nie skracajcie.
Jak chcecie mieć staty to dodajcie google analitycs.

RE: Nisza - Noozer - 09-12-2014 11:25

Puściłem skrypt od jarunio i zobaczymy jak będzie za parę godzin Wink