Dziennik Pekona - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Pekona (/Temat-Dziennik-Pekona-101924) |
RE: Dziennik Pekona - Paidverts - Pekon - 04-12-2014 18:21 UP Ciezko powiedziec czy PV wstanie, zapewne tak. 3 lata MTV to jednak coś. Dzis niestety nie załapałem się na naliczenia mojej 8 grupy bo chcialem reinwestować jak wróce do domu no i niestety jestem a tutaj pyk naliczenia :o. Haha smieszne ale jak wstalem dzis rano to mialem 120 reklam do wyklikania, przez to ze mam wszystkie upgrade. Wychodzi na to ze przy 8 grupie dziennie jest sie 15$ + bardzo ladny wynik. Dzis niestety naliczenie z grupy nizszej no ale coz mowi sie trudno. LECIMY DO GRUPY 9 i trzeba troche wypłacić i Jo wysłać jak już będzie PV włączone. Myślę nad otworzeniem kantoru tutaj na forum @edit Zapomnialem dodac z bonusu dzis 2.5$ i 1500 pkt bardzo ladnie porównując z wczoraj Lece na angielski trzymajcie sie, powodzenia w inwestycjach!! RE: Dziennik Pekona - Paidverts - Pekon - 05-12-2014 17:49 Witajcie Dzis w DIGAZD TOTALNIE ODJAZDOWE NALICZENIA!! Juz teraz zachęcam do programu!! DIGADZ Myślę że kto pierwszy ten lepszy, aktualnie da rywalizuje z pv. Zobaczymy kto sie popisze lecz jestem pewny ze kto wejdzie teraz napewno tego nie pożałuje kapitał można odrobić już po miesiącu a nawet szybciej!! Dowód: RE: Dziennik Pekona - Paidverts - jarunioo7 - 05-12-2014 21:49 Kuuurcze ekstra naliczenia Jakbym miał więcej $ to sam zainwestowałbym ponad 200$ ale niestety teraz nie mam :/ Póki co w PV weszło ok. 110$. Życzę powodzenia, śledzę! RE: Dziennik Pekona - Paidverts - Amin - 05-12-2014 22:47 Ile zainwestowałeś w DIGADZ? RE: Dziennik Pekona - Paidverts - vuntilo - 05-12-2014 22:55 @up Wystarczy przeczytać temat... RE: Dziennik Pekona - Paidverts - Amin - 05-12-2014 23:00 (05-12-2014 22:55)vuntilo napisał(a): @up Ok dzieki, myslalem, ze nie wspomnial nic na ten temat RE: Dziennik Pekona - DIGADZ/pv - Pekon - 06-12-2014 00:11 Mała aktualizacji pierwszej strony tematu @Jarunioo7 dziękuje za miłe słówka !! Życzę udanych mikołajków!! RE: Dziennik Pekona - DIGADZ/pv - grubyst - 06-12-2014 20:40 Mam pytanko , ile razy dziennie są naliczenia ? obliczylem , że po inwestycji program przydzieli mnie do 7 grupy więc ile dziennie bede miał $$ z reklam ? (mowa tutaj o PV) RE: Dziennik Pekona - DIGADZ/pv - Dzonyy - 06-12-2014 20:50 nie da sie okreslic ile dokladnie dostaniesz. z doswiadczenia wiem ze bedzie to 2-10$ RE: Dziennik Pekona - DIGADZ/pv - Pekon - 06-12-2014 22:25 Dzisiejsze naliczenie jakieś 35$ Hmm świetnie że serwis nie ma free w soboty ! Zmartwiło mnie tylko że AdBonuz tego admina padlł... Choć mysle ze jest spowodowane wejsciem dg i poprostu ludzie wyciagneli pieniadze i wplacili w drugi program... Z bonusów dziś też ładnie jakieś 2$ i 2500 pkt więc milutko! Trzeba się powoli wzbogacać. Na mikołaja od dziewczyny dostałem książke Bogaty albo biedny T.Harv Eker więc biorę się za lekturę Jak macie jakieś ciekawe książki o finansach to prosze o tytuly !! |