Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Szybkie tworzenie PEŁNYCH grup na facebook'u! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Szybkie tworzenie PEŁNYCH grup na facebook'u! (/Temat-Szybkie-tworzenie-PELNYCH-grup-na-facebook-u-100695)

Strony: 1 2 3 4

RE: Szybkie tworzenie PEŁNYCH grup na facebook'u! - Zarobiony_Koles - 07-11-2014 08:14

(02-11-2014 13:44)Szrejter napisał(a):  Co, hmm... Może jakiś zarobek xd Nie licz na coś wypaśionego bo tak serio to nawet 1% dodanych nie zajrzy tam/nie będzie aktywna lub zobaczy co to i ją opuści Wink

Ty nie wiesz co mówisz, moi klienci nie narzekają, że nikt nie zagląda na grupę, omg..

RE: Szybkie tworzenie PEŁNYCH grup na facebook'u! - Szrejter - 07-11-2014 18:37

Ja nic takiego nie napisałem, że nikt nie zajrzy tylko bardzo mało...

RE: Szybkie tworzenie PEŁNYCH grup na facebook'u! - Eldarix - 11-11-2014 15:33

Jest możliwość aby w kodzie zmienić ilość osób zapraszanych do fanpage? Ponieważ na koncie mam 3000 znajomych a chciałbym zaprosić te 500 tak aby nie dostać blokady.

RE: Szybkie tworzenie PEŁNYCH grup na facebook'u! - Similquak - 12-11-2014 19:48

dzięki, wykorzystam

RE: Szybkie tworzenie PEŁNYCH grup na facebook'u! - kornik36 - 19-11-2014 21:52

Aha, czyli do 500 nic się nie stanie?

RE: Szybkie tworzenie PEŁNYCH grup na facebook'u! - Zarobiony_Koles - 20-11-2014 07:44

Do 700 można śmiało, więcej nie polecam. Jak macie więcej znajomnych po prostu zamykacie kartę gdzie wam się zaprasza.

RE: Szybkie tworzenie PEŁNYCH grup na facebook'u! - sqmany - 28-11-2014 08:26

Mam jedno pytanie, ten kod automatycznie dodaje wszystkich znajomych do grupy, czy tylko zaprasza?

RE: Szybkie tworzenie PEŁNYCH grup na facebook'u! - aero2 - 28-11-2014 08:48

Dodaje.

RE: Szybkie tworzenie PEŁNYCH grup na facebook'u! - sqmany - 28-11-2014 09:11

Piszecie ,że przecież i tak nikt nie będzie wchodził na grupę i patrzył co jest tam pisane, ale przecież jak ktoś jest w jakieś grupie, to tej osobie wyświetla się na stronie głównej jak jest dodany nowy wpis do grupy, tak?

RE: Szybkie tworzenie PEŁNYCH grup na facebook'u! - Szrejter - 28-11-2014 09:16

Z tego co wiem to jeżeli jest dodana to dostanie powiadomienie xxx dodał cię do grupy xxx . Jeżeli ta osoba nie zajrzy tam to nie będzie dostawać żadnych powiadomien bo ma je wyłączone.