![]() |
Dziennik pracy - 1000 ZŁ DZIENNIE! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy - 1000 ZŁ DZIENNIE! (/Temat-Dziennik-pracy-1000-ZL-DZIENNIE-139750) |
RE: Dziennik pracy - 1000 ZŁ DZIENNIE! - espo - 20-02-2017 13:41 Post do usunięcia. RE: Dziennik pracy - 1000 ZŁ DZIENNIE! - ciekma - 20-02-2017 13:54 Pięknie! Dopiero 20 luty a już niewiele brakuje do zarobków ze stycznia. Oby tak dalej ![]() RE: Dziennik pracy - 1000 ZŁ DZIENNIE! - Slight - 20-02-2017 13:55 No i rekord będzie pobity z przed miesiąca, jest progress, ładnie. ![]() RE: Dziennik pracy - 1000 ZŁ DZIENNIE! - espo - 20-02-2017 14:45 Post do usunięcia. RE: Dziennik pracy - 1000 ZŁ DZIENNIE! - szybkikwit - 20-02-2017 14:55 Spoko dziennik zaciekawił mnie bo widzę działasz, interesujesz się podobnymi tematami co ja ![]() ![]() ![]() ![]() Powodzenia w bogaceniu się ! RE: Dziennik pracy - 1000 ZŁ DZIENNIE! - PaidMoney - 20-02-2017 15:18 Gratuluję wyników Jeżeli można to zadam kilka pytań - Stosujesz własny skrypt sklepu internetowego, czy jakiś system np prestashop? - Te zarobki z serwisu to zysk? - Pozycjonowaleś skep własnoręcznie, czy przez firmy? - Kiedy pozycjonowanie przyniosły przyzwoite zarobki? - Jakiego typu produkty spedajesz? - No i ostatnie pytanie sprzedajesz produkty przez pośrednictwo, czy masz je na stanie? Z góry dzięki za odpowiedzi i życzę powodzenia, oraz wytrwałości w dążeniu do celu ![]() RE: Dziennik pracy - 1000 ZŁ DZIENNIE! - espo - 20-02-2017 15:28 (20-02-2017 14:55)szybkikwit napisał(a): Spoko dziennik zaciekawił mnie bo widzę działasz, interesujesz się podobnymi tematami co ja Nad EEC też siedzę - póki co wrzuciłem właśnie $300 w Passiveloan.com i będę myślał nad większą inwestycją właśnie w coś pokroju EEC, ale zobaczymy - na spokojnie. Dzięki za dobre słowo i powodzenia z lenistwem - mnie często też dopada, więc się nie przejmuj ![]() (20-02-2017 15:18)PaidMoney napisał(a): Gratuluję wyników Ok, już lecimy z tematem: 1. Sklep stoi na zwykłej Preście ![]() 2. To jest przychód, zysk jest oczywiście dużo mniejszy, ale nie jestem w stanie go obliczyć na tym etapie. Tak naprawdę to nawet nie wyliczam nigdy dochodu, czyli tego "na czysto" bo nie widzę w tym sensu - widzę stany swoich portfeli, kont bankowych, widzę ile mam w programach, w kryptowalutach, wiem ile mogę nagle jednego dnia wyciągnąć, więc po co mam to wyliczać ![]() 3. Nie pozycjonowałem ![]() ![]() 4. Po miesiącu zaczęło wpadać więcej zamówień, ale to było już pół roku temu, teraz bez absolutnie żadnego pozycjonowania i żadnego marketingu (nawet profilu na FB za bardzo nie prowadzę) wpada codziennie co najmniej jedno zamówienie - czasami 3 dni nic, a czasami 4 zamówienia dziennie, więc jest to różne. A pozycjonowanie w zależności od tego jakie jest, zwraca się szybciej lub później. Wiadomo, że to pozycjonowanie organiczne, które sobie wyrabiam po prostu pracując ze stroną, jest lepsze ale i wymaga cierpliwości. 5. Kettlebells, Clubbells, Bulgarian Bags, taśmy oporowe itd. Fitness ![]() 6. Mam je na stanie - wynajmujemy magazyn i stamtad idzie wysylka. Dzięki i mam nadzieję, że odpowiedzi są w miarę zadowalające. Pozdro! RE: Dziennik pracy - 1000 ZŁ DZIENNIE! - szybkikwit - 21-02-2017 01:01 No ja pewnie w EEC za tydzień Tier2 i wyciągam wkład a potem się zobaczy i na pewno inwestycja w inne programy może z trochę mniejszymi zyskami ![]() RE: Dziennik pracy - 1000 ZŁ DZIENNIE! - espo - 21-02-2017 18:04 Post do usunięcia. RE: Dziennik pracy - 1000 ZŁ DZIENNIE! - oms1983 - 21-02-2017 19:47 Witam, Jak poczytasz w necie opinie to zobaczysz że ludzie postrzegają Passiveloan jako drugiego Skyllexa ja właśnie skończyłem pierwsze kółko w Passiveloan ![]() |