Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj (/Temat-Sprzedam-konta-Netflix-Spotify-Tidal-Hbo-Psn-NordVPN-Gmail-Ipla-Cda-Chomikuj-163051) |
RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - zarobki11 - 11-08-2019 17:46 Od pisałem na pw wszystkim Zapraszam kolejne osoby Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - brzeg - 11-08-2019 19:13 Mi nie odpisałeś... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - szeq00 - 11-08-2019 19:28 2x netfix RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - zarobki11 - 11-08-2019 19:54 brzeg - Odpsałem ma nowe wiadomości. szeq00 - Odpisałem na pw. Zapraszam kolejne osoby Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - TheVizel - 11-08-2019 20:12 Nadal czekam na zwrot pieniędzy za dysk :/ Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - zarobki11 - 11-08-2019 21:18 TheVizel zgłoś się jeszcze raz na pw z emeilem gdzie mam odesłać. Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - brzeg - 11-08-2019 21:49 Zarobki11, nie kłam tutaj przed wszystkimi jak nie odpisałeś. Ile jeszcze czekać, może czas na zwrot kasy... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - SkupSMS - 11-08-2019 22:24 (31-07-2019 19:53)SkupSMS napisał(a): u mnie również konto które dostałem " w ramach rekompensaty " jak to nazwał sprzedający nie działa ... Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnego zwrotu pomimo tego ze 2 razy konta które otrzymywałem po chwili przestawały działać. Proszę o zwrot środków. Sprzedający od prawie 2 tygodni nie raczył nawet odpisać na pw. RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - DonWestbam - 12-08-2019 17:52 Czekam na odp na pw, i na konto HBO RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - zarobki11 - 12-08-2019 19:22 brzeg - Nikogo nie okłamałem. Nie piszę bo nie mogę ci zwócić jak nie mogę wysłać bo nie mam dostempu do paypala. Jestem na wakacjach i mogę ci co najwyżej odpisać. DonWestbam - Wysłałem konto na pw. |