cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto (/Temat-cashtowns-zarabiaj-euro-budujac-swoje-miasto-65214) |
RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - radon - 09-03-2013 15:48 Witam, prośba do doświadczonych graczy, żeby opisali w skrócie i dali do pierwszego postu dla nowych graczy, co daje dany budynek, do budowy/rozbudowy czego jest potrzebny. Bylibyśmy bardzo wdzięczni. Jeszcze pytanie, co twórcy gry mają z tego, że w nią gramy, że nam jeszcze za to płacą ? RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - misza02 - 09-03-2013 16:31 (09-03-2013 15:48)radon napisał(a): Witam, prośba do doświadczonych graczy, żeby opisali w skrócie i dali do pierwszego postu dla nowych graczy, co daje dany budynek, do budowy/rozbudowy czego jest potrzebny. Bylibyśmy bardzo wdzięczni. postaram sie dodac jeszcze dzisiaj do pierwszego postu to o co prosisz. a co daje tworca gry to ze ludzie graja w ta gre? bardzo duzo ludzi inwestuje tam spore sumki pieniedzy. RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - radon - 09-03-2013 16:44 Ok, dzięki. Inwestują, ale czy to się zwraca twórcom? Inwestuje może połowa graczy, a twóecy pieniądze teoretycznie muszą wypłacać wszystkim. RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - misza02 - 09-03-2013 16:59 dlatego zostaly porobione ograniczenia przy sprzedazy surowcow. musisz troche pograc zanim co kolwiek wyplacisz a przy okazji moze cos wplacisz. zarabiaja rowniez na sprzedazy panstw. z tego co pamietam jabolek pisal ze polske mozna kupic za 600 euro, rumunia poszla za 3000 euro. jakby nie zarabiali to by nie bylo juz gry RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - radon - 09-03-2013 18:28 Też tak macie, że za każdym razem przy logowaniu trzeba przepisywać ten kod na dole z obrazka? Da się w tej grze usunąć konto? RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - misza02 - 09-03-2013 19:35 niestety kod trzeba przepisywac przy kazdym logowoaniu. co do usuniecia konta to musialbys sie skontaktowac z adminem. RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - jabolek1991 - 09-03-2013 21:27 Nie ma opcji usunięcia konta jeszcze. Co do logowania to ja mam zostawione karty z miastami cały czas a kompa tylko usypiam, więc loguje się może raz na tydzien-2 do CT Jak nie masz możliwości zostawiania tak kart na stałe to jak masz np pl.cashtowns.com to dopisz do tego w przegladarce /pages/main i wybierz z listy main.php i cos tam, powinno Cie automaycznie przeniesc do wczytywania Twojego miasta chyba ze czyscik ciasteczka co chwile lub ich nie masz to to nie zadziala RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - misza02 - 09-03-2013 21:44 (09-03-2013 21:27)jabolek1991 napisał(a): Nie ma opcji usunięcia konta jeszcze. Co do logowania to ja mam zostawione karty z miastami cały czas a kompa tylko usypiam, więc loguje się może raz na tydzien-2 do CT Jak nie masz możliwości zostawiania tak kart na stałe to jak masz np pl.cashtowns.com to dopisz do tego w przegladarce /pages/main i wybierz z listy main.php i cos tam, powinno Cie automaycznie przeniesc do wczytywania Twojego miasta chyba ze czyscik ciasteczka co chwile lub ich nie masz to to nie zadzialaten sposob z usypianiem tez mi znacznie usprawnia zycie RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - mlekoju - 10-03-2013 11:00 Panowie, dziś znalazłem tam ciekawy budynek Gdzie umieścić burdel? W którym miejscu? RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto - misza02 - 10-03-2013 11:58 (10-03-2013 11:00)mlekoju napisał(a): Panowie, dziś znalazłem tam ciekawy budynek narazie go nie buduj. jeszcze nie wiem na co on powinien miec wplyw (wydaje mi sie, ze na domki albo jakies budynki militarne). jabolek powinien wiedziec |