![]() |
Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie (/Temat-Net-Pay-pl-rewolucja-w-internecie-51041) |
RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Net-Pay.pl - 27-03-2012 12:33 Damkofr - 1 nr telefonu na jeden dzień wystarczy (nie mozna jednak wtedy 5 zadania zrobić) Kondra - źle robisz zadania ![]() twardy - tak jak wyżej Mordercza - napisałem ci co źle - nie podajesz pełnego adresu lub podajesz informacje, których na zadaniu się nie podaje. Przeczytajcie regulamin ![]() ![]() RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - mysza5000 - 27-03-2012 12:47 kiedy będą nowe zadania ? RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Majka - 27-03-2012 13:01 Zadanie 2: BMW X6 35D może być Twój na cały weekend! Nie działa! RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Melex - 27-03-2012 13:37 5 zadań niezaliczonych... potraficie przybić człowieka. RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - [T] r u a n [T] - 27-03-2012 13:40 Malex u mnie bylo to 2x po 7 @ Mowie wroce to beda nwoe zadania,szata graficzna a tu kicha ![]() RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Net-Pay.pl - 27-03-2012 14:28 [T] r u a n [T] - dziwne, żebym ci miał zaliczać, gdy sam wiesz co robisz... Podajesz ciągle te same dane Melex - rób dobrze, a otrzymasz wynagrodzenie, rób źle, a my nic nie dostaniemy, ty również RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Majka - 27-03-2012 15:14 Net - błędne info wysłałeś na meila - sprawdź co odp. Tak dla jasności ulic nie podajemy obecnie w 1 i 4 zadaniu w pozostałych ulica jest konieczna! Przeanalizuj akcje proszę RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Melex - 27-03-2012 15:39 No to może powiesz mi co źle wykonałem ? RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Net-Pay.pl - 27-03-2012 15:56 Majka, no rzeczywiście. Srki, przy testach nie dostałem maila od nich niestety (bardzo dziękuję za informacje - dostajesz 1zł bonusu ![]() Melex, naprawdę nie chce mi się wyszukiwać akurat twoich weryfikacji wśród kilku tysięcy. Jeśli byś robił dobrze to byś dostał pieniądze. Jakoś inni dostają ![]() RE: Net-Pay.pl - rewolucja w internecie - Majka - 27-03-2012 16:51 Dzięki ![]() To czekam za tym bonusem. Czekam, też za zaliczeniem zadań 6,7,8,9 ![]() edit: kaska wpłyneła, dzięki edit: kaska zlecona do wypłaty - poczekamy ![]() |