Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj (/Temat-Sprzedam-konta-Netflix-Spotify-Tidal-Hbo-Psn-NordVPN-Gmail-Ipla-Cda-Chomikuj-163051) |
RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - Ajzakthereest - 07-08-2019 18:58 Wszystko sprawie poszlo, szybka wysylka. Zakup: Netflix30dni RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - zarobki11 - 07-08-2019 20:44 Dziękuje za opinie Zapraszam kolejne osoby RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - rihho - 08-08-2019 03:16 Netflix 30dni RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - netflix-99 - 08-08-2019 16:47 Netflix | 90 dni Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - brzeg - 08-08-2019 17:07 Znowu pełna skrzynka. Chłopie ile jeszcze czekać ? Za chwilę będzie miesiąc jak kupowałem a konto sprawne było kilka dni... Chodzi o Spotify Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - Gremquen - 08-08-2019 18:53 Czekam od soboty. Próbuje wyslac PW to zapchana skrzynka. Wyslij mi konto bo trzymasz juz prawie tydzien moją kasę. W tytule na paypalu masz mój nick, kasa wyszła 3 sierpnia - sprawdz sobie historie. Na PW czekam az mi napiszesz login i hasło albo zwrocisz pieniadze - do Ciebie sie nic nie da napisac. RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - zarobki11 - 08-08-2019 23:32 rihho - Odpisałem na pw brze - Miałem 11 wiadomości nie przeczytanych a skrzynka zapycha się co drugi dzień. Ze spotify to mam problem bo wiele kont padło w związku z regulacją regulaminu jak to naprawię dostaniecie nowe konta na nowe 365 dni inaczej odeśle każdemu zwrot. Gremquen - Odpisz na pw co mam wysłać to ci dam RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - Gremquen - 09-08-2019 07:25 (08-08-2019 23:32)zarobki11 napisał(a): Gremquen - Odpisz na pw co mam wysłać to ci damNapisałem żebyś mi wysłał zwrot RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - Tomson - 09-08-2019 10:24 @zarobki11 Napisałem po raz kolejny. Nie załatwiłeś kont w takim razie czekam na zwrot. Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - Królik524 - 09-08-2019 10:49 Ja też nadal czekam. Wysłałem PW już kilka dni temu Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka |