Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - szypkiwonsz - 27-03-2017 17:37

Ja w sobote rekord miałem Big Grin Ponad 41$ Big Grin HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - bestek112 - 27-03-2017 21:44

(27-03-2017 17:37)szypkiwonsz napisał(a):  Ja w sobote rekord miałem Big Grin Ponad 41$ Big Grin HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

Dobra przebiłeś mnie, mój rekord to 37$ Big Grin Jerk

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - bestek112 - 28-03-2017 23:11

U mnie jak i chyba u wszystkich już wszystko wróciło do normy z naliczeniami Smile Małe info dla tych co śledzą temat. Ładnie nalicza i $ się zgadzają Huh

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - patryk574 - 29-03-2017 06:13

może i wszystko wróciło do normy ale coraz więcej osób zarabia na aliexpress i tutaj mój apel do nich : zakończcie ten spam !!spam wszędzie spam ! dodajecie na grupach czy na fp 4 - 5 razy tą samą aukcje w przeciągu godziny, jak chcecie coś dodać to przejedzcie w dół i zobaczcie czy tego nie ma i poczytajcie regulaminy grup, nie mówię ,że mi to przeszkadza ale jak będziecie dalej coś takiego robili to liczcie się z banami w grupach albo ,że posty będą przechodziły weryfikacje co spowoduje spadki zarobku o nawet 50%

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - bestek112 - 29-03-2017 08:49

(29-03-2017 06:13)patryk574 napisał(a):  może i wszystko wróciło do normy ale coraz więcej osób zarabia na aliexpress i tutaj mój apel do nich : zakończcie ten spam !!spam wszędzie spam ! dodajecie na grupach czy na fp 4 - 5 razy tą samą aukcje w przeciągu godziny, jak chcecie coś dodać to przejedzcie w dół i zobaczcie czy tego nie ma i poczytajcie regulaminy grup, nie mówię ,że mi to przeszkadza ale jak będziecie dalej coś takiego robili to liczcie się z banami w grupach albo ,że posty będą przechodziły weryfikacje co spowoduje spadki zarobku o nawet 50%

Dokładnie, ale to widzisz takie dzieciaki coś chcą zarobić i spam Smile
Nie mam słów...

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - megedonga - 29-03-2017 13:13

ja tam bazuję tylko na swoim fp, nigdzie po grupach nie wklejam linków. Mój rekord to 46$

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - szypkiwonsz - 29-03-2017 14:44

Grupy mają swoje regulaminy a jeśli ktoś się nie stosuje i spamuje to zostaje zbanowany i koniec z zarobkiem Smile Tak więc przygoda kończy się szybko

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 29-03-2017 18:35

Kurde no, "no data" trzy razy z rzędu. Undecided
Boli zwłaszcza to, że jeden lead był wart 2.85$.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - megedonga - 29-03-2017 20:33

(29-03-2017 18:35)Zawadson napisał(a):  Kurde no, "no data" trzy razy z rzędu. Undecided
Boli zwłaszcza to, że jeden lead był wart 2.85$.

ja mam prawie wszystkie dziś no data, ale je przecież zlicza

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 29-03-2017 20:43

To się okaże za dwa miesiące. Smile