Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj (/Temat-Sprzedam-konta-Netflix-Spotify-Tidal-Hbo-Psn-NordVPN-Gmail-Ipla-Cda-Chomikuj-163051) |
RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - Tomson - 31-07-2019 21:56 Wygląda na to że sprzedający bardzo szybko odpisuje tym którzy chcą zapłacić, a gorzej z tymi którzy czekają na konta... Także osobom które chciałyby skorzystać polecam poczekać aż @zarobki11 wyśle zaległe konta. RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - zarobki11 - 31-07-2019 22:55 Tomson - Niestety mam problem z nie którymi stornami ( oprócz netfixsa i hbo ). Nie mam co nie którym odpisać więc nie piszę. Nie wiem kiedy mi się uda poradzić z tym problemem . Jak mi się nie uda to wyśle wam wszystkim kasę. RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - komorxd - 01-08-2019 14:36 Konto dostałem RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - zarobki11 - 01-08-2019 15:43 komorxd - Wysłane na pw dane Zapraszam kolejne osoby RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - speed055 - 03-08-2019 18:16 Poszlo pw RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - zarobki11 - 03-08-2019 19:14 Odpisałem na pw Zapraszam kolejne osoby RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - Styler - 03-08-2019 21:59 UWAGA, NIE POLECAM! Konto Netflix kupiłem jakieś 2 tygodnie temu, działało tylko 2 dni. Potem mimo licznych reklamacji otrzymywałem od tego użytkownika fałszywe, nie działające konta. RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - zarobki11 - 04-08-2019 00:26 Styler - jesli masz problem zapraszam na pw Zapraszam kolejne osoby RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - brzeg - 04-08-2019 15:40 Użytkownik zarobki11, do którego chcesz wysłać PW, przekroczył limit prywatnych wiadomości - wiadomość nie może zostać teraz wysłana. Nie można do ciebie napisać RE: Sprzedam konta: Netflix, Spotify, Tidal, Hbo, Psn, NordVPN, Gmail, Ipla, Cda,Chomikuj - zarobki11 - 04-08-2019 18:49 Brzeg - wyczyszcona. Dostałem 12 wiadomości i się zapełniła Zapraszam kolejne osoby |